Obavijesti

Show

Komentari 10

Sonja je zajašila Marija, a Ivana je uhvaćena u nuždi

Sonja je zajašila Marija, a Ivana je uhvaćena u nuždi
8

Sonju su izabrali za prvu duelisticu, a ona je to "proslavila" hrvajući se s Marijom. Vajta bi van, a Gianna jedina zna gdje Ivana obavlja nuždu

VIDEO

Stanari su između Sonje i Dine birali prvog duelistu. Na kraju je Sonja prikupila sedam šibica i ona je ta koja će se boriti u petak. Da bi joj malo olakšao gorčinu što je izabrana, Mario ju je odlučio zabaviti pokazujući razne seksualne poze. Sonja mu se pridružila zajašivši ga i tako su se hrvali neko vrijeme.

OVCE ISKORISTILE PRILIKU
Netko od stanara ostavio je vrata vrta otvorena što su iskoristile ovce koje su se bacile na svježe neobrano povrće. Simona ih je prva primijetila te ih je potjerala iz vrta. Kasnije je Marini prebacila što nije pazila na vrt, a ova se uvrijedila na optužbe.

VAJTA BI NAPUSTIO "FARMU"
Gazda Vajta jako je ljutit na neposlušne i lijene “farmere”.
- Mogu promijeniti nešto. Zato ću otići da ne bih gledao ovo. Jedno mi priča ovamo, drugo tamo. Nije to igra, nemoj me zaje...... Da mi je zdrav mozak, ne bih bio ovdje - otresao se Vajta. “Farmeri” ne podnose njegovo izderavanje i tjeranje na rad.

IVANA UHVAĆENA DOK OBAVLJA NUŽDU
Ivana Paris je dobila poruku u kojoj ju se proziva da zavodi sve dečke na farmi. Šokirala se jer se ona tako ne doživljava.
- Nisam to nikad pokazivala. Nitko mi se ne sviđa - zaključila je Ivana. Cijeli je dan o tom razmišljala. Kasnije su otkrili da je ona ta koja nuždu radi u dvorištu oko kuće. Tražila je Giannu papir da se obriše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne
TRAGEDIJA U ARGENTINI

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada