Aglio e oglio, maslinovo ulje i sitno sjeckani cesnjak lagano pirjati, malo chili na kraju. Najjednostavnije I najukusnije, barem meni.
da
danijelavucic07@gmail.com
05.1.2022.
Odustani
Moja mama je to pripremala, još 90- tih, ali bez čilija
no
nottonightjosephine
06.1.2022.
Odustani
danijela...a sta ja mogu kad volim malo pikantno. Ma stavi se malo tek toliko da se osjeti, to meni kad su mi talijanski kuhari (ovi Napolitanci iz juzne italij
e) oni naprave samo tako, a nasima, interesantno, sve rade isto, ali im nikad ne ispadne bas kako bi trebalo): A isto vrijedi za sve ostale vrste pasta(maheri su, jer prvi pijat im je u pravilu pasta, kao sto je nama juha...a oni juhu uopce nemaju, pripreme ponekad govedju i to zovu 'brodo', to ne lici to na nista, a ako rade leso meso onda juhu bace/proliju!).
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .