Prelijte pileće zabatke maslinovim uljem te začinite paprom i solju. Posložite ih na tavu kožicom okrenutom nadolje i tek onda upalite vatru. Pustite ih da se peku otprilike 15 minuta...
RECEPT DANA
Slasni pileći zabaci s limunom i timijanom za cijelu obitelj
Sastojci u ovom receptu dovoljni su za četvero ljudi, a na pripremu ćete potrošiti oko 40 minuta.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
Priprema:
Prelijte pileće zabatke maslinovim uljem te začinite paprom i solju. Posložite ih na tavu kožicom okrenutom nadolje i tek onda upalite vatru. Pustite ih da se peku otprilike 15 minuta. Kad koža postane hrskava, okrenite ih i u tavicu dodajte tanke kriške limuna i grančice timijana. Stavite tavicu u pećnicu prethodno zagrijanu na 200 stupnjeva. Pecite ih još 15 minuta i poslužite odmah. Dobar tek!
Sastojci:
4 veća zabatka, limun, 5 grančica svježeg timijana, maslinovo ulje, sol i papar
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku