Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

bankina
Nema krafne do one od dizanoga tjesta pečene (frigane) u ulju..a ovo sve nula.,, nažalost mladi ni neznaju kakvog je ukusa prava krafna,,, :(
ba
Manemoj, mene je moja baba naučila peći krafne.
bankina
ban_ana8,,super,, :)
Freya
i ja ih pravim sama :)
bankina
Moram naglasiti (Pročitajte naslov,gore..) da se radi o tržištu,,tamo je samo pjena od kemije i malo brašna,,,naravno da se još uvjek prave krafne na onaj trad Prikaži još ↓
Freya
Tradicionalno.... lijepo se umijesi tijesto, čeka dok se ne digne.... peče.... bez praškova i ostalih gluposti.....
ba
ja sam se javila na izjavu ''nažalost mladi ni neznaju kakvog je ukusa prava krafna''
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .