Obavijesti

Sport

Komentari 3

'Šjor Ivić me učio da su Turci discipliniraniji od Nijemaca'

'Šjor Ivić me učio da su Turci discipliniraniji od Nijemaca'
2

Pitao me znam li koja je nacija najbolja za treniranje. Mislio sam da su Nijemci. Nakon par krivih odgovora, rekao mi je da su Turci, priča Božo o suradnji legendi

VIDEO

Turski Anadolu Efes ove je godine uložio u momčad više nego ikad i zadovoljit će ga samo naslov europskog prvaka. U petak dočekuje Cedevitu.

Božo Maljković o Turcima je počeo govoriti kroz jednu od svojih brojnih anegdota.

- Dok sam vodio Jugoplastiku pokojni Tomislav Ivić volio je dolaziti kod mene na treninge, bio je sigurno 30, 40 puta. Zanimao ga je zonski presing, koji je još lakše primijeniti u nogometu jer ima više igrača - ispričao je Maljković pa prešao na stvar:

- Jedanput me u avionu pitao znam li koja je nacija najbolja za treniranje. Mislio sam da su Nijemci. Nakon nekoliko krivih odgovora, rekao mi je da su Turci, i to uvjerljivo, jer su se naviknuli na disciplinu i rad, jako su posvećeni poslu i ništa im nije teško.

A u Efesu je pola turske reprezentacije, ponajbolji igrač Eurolige Jordan Farmar, ključni igrač Srbije Savanović, naš Barać, a u stručnom stožeru je bivši pomoćnik u Ciboni Tomica Mijatović.

Prošlog su tjedna Turci razbili europrvaka Olympiacos 26 razlike. Iako se diže, Cedevita će teško do senzacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić