Obavijesti

Show

Komentari 1

Sjećate li se Monike Mande iz Ljubav je na selu? Stiže u Večeru za 5 da pokaže sve što zna...

Sjećate li se Monike Mande iz Ljubav je na selu? Stiže u Večeru za 5 da pokaže sve što zna...
6

Umirovljenica Monika Manda Mikala ugostit će kandidate u svom domu u Požegi. Ekipu je odlučila ugostiti zbog novog iskustva i želje da pokaže svoje kulinarske sposobnosti

VIDEO

Novi tjedan 'Večere za 5' vodi kandidate u Požegu i okolicu. Prvi će protukandidate ugostiti student Karlo Mandić, a u goste mu stižu domaćica Snežana, poljoprivrednica Matea, umirovljenica Manda Monika i poduzetnik Mihael

Gledatelji opleli po pobjedniku 'Večere za pet': 'Martin nikako nije trebao odnijeti nagradu...'
Gledatelji opleli po pobjedniku 'Večere za pet': 'Martin nikako nije trebao odnijeti nagradu...'

Karlo Mandić (25)

Požeški tjedan najdugovječnijeg kulinarskog showa otvorit će student menadžmenta Karlo Mandić iz Alaginaca. Protukandidate će ugostiti u svom domu, a u 'Večeru za 5' prijavio se jer voli izazove i želi promovirati sebe i svoje kulinarske sposobnosti. Otvoren je, bavi se ugostiteljstvom i iznimno je komunikativan te voli provoditi vrijeme u društvu. U slobodno vrijeme pohodi teretanu i, kaže, često kuha - posebno modernu i mediteransku kuhinju. 

Snežana Zeba (52)

Domaćica Snežana ugostit će protukandidate u Trnovcu, gdje će pokazati sve svoje kulinarske vještine. Snežana je po zanimanju kuharica, a u 'Večeru za 5' se prijavila na nagovor svoje obitelji. Vesela je, zabavna i pozitivna te uživa u pripravi kolača, druženju s obitelji, putovanjima te šetnjama prirodom. Omiljeno jelo joj je sarma, a inače preferira mediteransku kuhinju. Budući da inače sa suprugom živi u Malinskoj na Krku, od Snežane gosti mogu očekivati mješavinu slavonske i mediteranske kuhinje, s primjesama Slovenije i Švicarske - gdje je također živjela.

Matea Kapraljević (35)

Poljoprivrednica Matea Kapraljević ugostit će ekipu trećeg dana 'Večere za 5' u Gornjim Gučanima. Ekipu će ugostiti u svom domu, a u emisiju se prijavila zbog druženja i zabave. U slobodno vrijeme, Matea se bavi cvijećem i djecom, a kuhati obožava baš sve, posebno domaću, slavonsku kuhinju. Za sebe će reći da je u kuhinji brza, spretna i organizirana.

Monika Manda Mikala (67)

Umirovljenica Monika ugostit će kandidate u svom domu u Požegi. Ekipu je odlučila ugostiti zbog novog iskustva i želje da pokaže svoje kulinarske sposobnosti. Skromna je, ima svoj cilj, ne voli laži, no voli dobro društvo. Jako je pedantna i uredna, kaže, te voli jako puno šetati i družiti se na kavi s kolegicama. U životu je najviše opušta uređivanje vrta. Svojedobno je sudjelovala u emisiji 'Ljubav je na selu'. 

Mihael Ivanović (34)

Poduzetnik Mihael dolazi iz grada Biškupci te je po zanimanju tehničar cestovnog prometa. U emisiju se prijavio zbog druženja i ukusne slavonske hrane koju obožava jesti. Komunikativan je i zabavan te je jako posvećen svom poslu i projektima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina