Obavijesti

Sport

Komentari 64

Sjajne vijesti za navijače: HNS je pustio još ulaznica u prodaju za osminu finala protiv Furije!

Sjajne vijesti za navijače: HNS je pustio još ulaznica u prodaju za osminu finala protiv Furije!

HNS je objavio kako je u dodatnu prodaju pušteno još 250 ulaznica prve i druge kategorije. No, ako želite gledati 'vatrene' na Parken stadionu, morat ćete duboko posegnuti u novčanik

VIDEO

Kopenhagen će se u ponedjeljak pretvoriti u glavni grad svih Hrvata. Svaki kutak grada bit će prekriven kockicama jer nekoliko tisuća naših navijača okupirat će dansku metropolu u ponedjeljak kada Hrvatska igra osminu finala Eura protiv Španjolske.

Pokretanje videa...

Zezancija na treningu 'vatrenih' VIDEO

Hrvatski navijači su u četvrtak za manje od četiri sata razgrabili ulaznice za hrvatski sektor koji će biti popunjen do kraja. Bilo je 3500 ulaznica na raspolaganju, sve je buknulo u rekordnom roku. Nisu svi uspjeli do vrijednog papirića, ali ne zadugo.

HNS je objavio kako je u dodatnu prodaju pušteno još 250 ulaznica prve i druge kategorije. No, ako želite gledati 'vatrene' na Parken stadionu, morat ćete duboko posegnuti u novčanik. Cijena prve kategorije je 1400 kn, a druge kategorije 950 kuna. 

Zagreb: Nakon pobjede u Glasgowu navijači na glavnom Trgu skakali u Manduševac

Ulaznice se mogu kupiti putem HNS-ovog portala za ulaznice, a prodaja će biti organizirana po principu "tko prvi", do rasprodaje raspoloživih ulaznica.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali navijači ne moraju nužno biti državljani RH.

Zagreb: Navijačice i navijači na glavnom Trgu prate utakmicu Hrvatska-Škotska

Podsjetimo, Ulaznice su bile u redovnoj prodaji za 50 eura (treća kategorija), 125 eura (druga) i 185 eura (prva kategorija) za sve utakmice osmine finala. Parken je, inače, najmanji od 11 stadiona na kojima se igra Euro s kapacitetom od 38.000 mjesta. Na prvoj utakmici Danske protiv Finske bilo je 15.200 ljudi, protiv Belgije 23.395, a protiv Rusije 23.644 ljudi.

U savezu podsjećaju navijače da prate pravila za ulazak u Dansku. Po sad važećim propisima, to znači potvrdu o cijepljenju protiv covida, preboljenju ili negativnom PCR testu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 64

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!