Omega 3 svakako i uvijek, one djeluju protuupalno. Omega 6 treba izbjegavati jer djeluju proupalno, odnosno pogoduju upalnim procesima. Mnogi zamjenjuju Omega 3 jeftinijim omega 6, ne shvaćajući da si čine samo štetu. Uglavnom, slažem se sa svime napisanim, osim ovoga sa omega 6, to je pogrešno, te također ističem, i to je jako bitno - manje voća, više povrća. I to zelenolisnatog povrća. Većina voća je puna fruktoze, što u velikim količinama ima negativne posljedice na organizam, kao i svakog šećera. Znači, s voćem umjereno.
VOLBEAT
26.3.2021.
Odustani
Slažem se, iako nema svako voće isti udio šećera. Neke vrste s skromne šećerom, a bogate ostalim blagodatima: avokado, limun/limeta, jagoda, malina, kupina, gre
jp.. Zato nerijetko dan započinjem s dobrim smoothijem (pola voda, pola kefir) od bobičastog voća, sjemenki konoplje i lana, zaslađen cejlonskim cimetom
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .