Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sinovi poznatih očeva u idućoj sezoni nosit će dres RK Zagreb

Sinovi poznatih očeva u idućoj sezoni nosit će dres RK Zagreb

Tonijev otac Valter godinama je branio za hrvatsku rukometnu reprezentaciju, a Rokov otac Edo bio je poznati nogometni sudac, pravdu u HNL-u dijelio je do 2008.

VIDEO

Golman Toni Matošević (19) i pivot Roko Trivković (26) nova su pojačanja Zagreba. Tonijev otac Valter godinama je branio za hrvatsku rukometnu reprezentaciju, a Rokov otac Edo bio je poznati nogometni sudac, pravdu u HNL-u dijelio je do 2008.

- Osjećaj je fenomenalan. Biti dio Zagreba za mene je ogroman korak u karijeri i prilika za napredak. Ante Grbavac i Matej Mandić su sjajni vratari, pratim ih i znam da mogu puno naučiti od njih i od trenera Ariana Jovića. Otac je imao velik utjecaj na mene, samim time što me je od malih nogu poticao da se bavim sportom. Na kraju sam postao i golman poput njega i mogu reći da mi je on velika podrška. Što se Zagreba tiče znam da klub ima velike ambicije, a dolaskom ovdje i moje su iste. Želim osvojiti duplu krunu u Hrvatskoj i nadam se iskoraku u Ligi prvaka - rekao je Matošević, koji će čekati priliku pokraj Mateja Mandića i Ante Grbavca.

Ovaj 199 centimetara visoki i 76 kilograma teški mladi vratar osvajač je i svjetske brončane medalje s U19 reprezentacijom Hrvatske. Matošević se bavio i nogometom. Branio je za Rudar Labin.

Roko ima 196 cm i 100 kg te dolazi iz Trogira.

- Dolazak u Zagreb za mene je velik iskorak i ogromna prilika za napredak u karijeri. Vidi se i sa strane kohezija koju ekipa ima ove sezone, što je zasluga trenera i igrača, i veseli me što ću imati priliku postati dio ove priče. Većinu igrača poznajem preko parketa, a od Adina Faljića i Patryka Walczacka koji igraju na mojoj poziciji mislim da mogu puno naučiti. Mogućnost igranja u Ligi prvaka ostvarenje je jednog rukometnog sna, a samo sudjelovanje će me sigurno učiniti boljim igračem. Volio bih da ostvarimo što više pobjeda na svim poljima i da nadmašimo i ovogodišnji sjajan rezultat koji su dečki ostvarili. Ako nas zdravlje posluži, uopće ne sumnjam u uspjeh naše ekipe - poručio je Trivković po potpisu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Hajdukov team building: Rakitić počastio u Livajinom restoranu, na druženje je došao i Gattuso
UOČI JADRANSKOG DERBIJA

Hajdukov team building: Rakitić počastio u Livajinom restoranu, na druženje je došao i Gattuso

Plus+ Momčad Hajduka ima snažan Gattusov pečat, krase je sloga i zajedništvo, kojima su prebrodili krizu. A to su i glavni razlozi dobrih igara i rezultata, zbog toga u jadranski derbi i ulaze s vrha ljestvice...