Obavijesti

Show

Komentari 4

Zvijezda 'Igre prijestolja' pričala o razvodu: 'Bilo mi je krivo zbog djece, najgori dani u životu...'

Zvijezda 'Igre prijestolja' pričala o razvodu: 'Bilo mi je krivo zbog djece, najgori dani u životu...'
7

Joe Jonas i Sophie Turner vjenčali su se 2019. godine te zajedno imaju dvije kćeri. Sophie je priznala da je mrzila što je nakon vjenčanja postala tek supruga jednog od braće Jonasa

VIDEO

Pjevač Joe Jonas (34) u rujnu prošle godine podnio je zahtjev za razvod braka od glumice Sophie Turner (28). Šuškalo se tada o raznim razlozima razvoda, a sada je glumica za Vogue otkrila što se događalo nakon što je javnost saznala da se rastaju. Vrijeme nakon vijesti o razvodu, zvijezda serije 'Igre prijestolja' opisala je kao 'agoniju' te je rekla da su 'jedine žrtve njihovog prekida bila njihova djeca'.

- Mislim da su to bili najgori dani u mom životu. Bilo je nekoliko dana kada nisam znala hoću li uspjeti. Nazvala bih svog odvjetnika i rekla mu: 'Ne mogu to učiniti. Jednostavno ne mogu.' Nikada nisam bila dovoljno jaka da se zauzmem za sebe. A onda sam se podsjetila da se borim za svoju djecu. Kad mi netko kaže: 'Učini to za svoju djecu', ja to onda i napravim. Ne mogu zbog sebe, ali naći ću snage za njih - rekla je u emotivnom intervjuu.

Premiere for the documentary "Chasing Happiness" in Los Angeles

'Bilo je jako bolno'

Sophie je tada u Velikoj Britaniji snimala seriju 'Joan', dok su Joe i njihove dvije kćeri, Willa (4) i Delphine (1), bili u SAD-u. Nakon što je javnost saznala za razvod počela su razna šuškanja o razlozima prekida. Navodilo se čak i da Turner previše tulumari pogotovo nakon što su isplivale fotke na kojima je glumica bila na zabavi. 

Joe Jonas i Sophie Turner dijelit će skrbništvo nad djecom: Prvo SAD, onda 20 dana u Englesku
Joe Jonas i Sophie Turner dijelit će skrbništvo nad djecom: Prvo SAD, onda 20 dana u Englesku

- Po ugovoru sam morala biti na setu još dva tjedna, pa nisam mogla otići. Djeca su mi bila u SAD-u i nisam mogla do njih jer sam morala dovršiti snimanje. A onda su svi ti članci počeli izlaziti...Bilo je jako bolno jer kao majka osjećaš krivnju. Stalno sam si morala govoriti: 'Ništa od ovoga nije istina. Ti si dobra mama i nikad nisi bila partijanerica' - rekla je pa dodala:

- Nepojmljivo je kako ljudi mogu izmisliti razna s*anja samo na temelju slike. Slika može reći tisuću riječi, ali to nije moja priča. Osjećala sam se kao da gledam film o svom životu koji nisam napisala, nisam producirala, niti sam u njemu glumila. Bilo je šokantno. Još uvijek sam u šoku.

Joe Jonas and Sophie Turner announce baby news

Prijateljstvo s Taylor

Tijekom sudske bitke sa Jonasom, Turner nije imala gdje živjeti, a onda je uskočila njezina prijateljica, Taylor Swift. Taylor je pustila Sophie i njenu djecu da žive u njenom stanu u New Yorku, dok ne riješi sudsku bitku s bivšim suprugom oko skrbništva nad dvije kćeri. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:57

- Taylor je za mene heroina. Nikad nikome nisam bila tako zahvalna kao njoj jer je uzela moju djecu i mene, pružila nam dom i siguran prostor. Ona stvarno ima zlatno srce - rekla je.

Taylor Swift and Sophie Turner seen at Via Carota Italian restaurant in the West Village

Početak veze sa slavnim bratom

Turner se za Vogue prisjetila i početka veze s Jonesom, bilo je to 2016. godine.

- Kada mi se javio, mislila sam da me netko zeza - rekla je.

Poznati pjevač nakon razvoda ima novu ljubav? Uhvatili su ga s atraktivnom manekenkom
Poznati pjevač nakon razvoda ima novu ljubav? Uhvatili su ga s atraktivnom manekenkom

Zaprosio ju je godinu dana kasnije, a vjenčali su se prvo u Las Vegasu 2019. godine, a onda su u ljeto iste godine imali raskošno vjenčanje u Francuskoj.

- Nakon vjenčanja postala sam tek supruga Joea Jonasa. Uvijek su nas nazivali suprugama, a ja sam to mrzila - objasnila je.

 Kada su se 2021. preselili u Miami, stvari su se pogoršale. Glumica se osjećala izolirano jer je bila daleko od svojih prijatelja.

- Osjećala sam se kao ptica u zlatnom kavezu. Bilo mi je dobro, ali nisam imala prijatelja - zaključila je.

Premiere for the documentary "Chasing Happiness" in Los Angeles
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO