Obavijesti

Show

Komentari 1

Zrinka Grancarić pozirala kao Milka Babović: Uzbuđena sam, jedva čekam Olimpijske igre

Zrinka Grancarić pozirala kao Milka Babović: Uzbuđena sam, jedva čekam Olimpijske igre
7

U PETAK NA SVIM KIOSCIMA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama

VIDEO

Od potresa, preko pandemije korone, do rata u Ukrajini. Zrinka Grancarić (49) uvijek je na prvoj HRT-ovoj crti. Profesionalna, staložena i odmjerena. Nedavno je odjeknula vijest da će ova Zadranka biti i prva žena koja će komentirati u Hrvatskoj otvorenje Olimpijskih igara u Parizu 26. srpnja. Na jedan dan, samo za naslovnicu Cafea, postala je legenda novinarstva Milka Babović, što je Zrinka objeručke prihvatila uoči puta u 'grad svjetla'.

- Ponosna sam i sretna. Obožavam raditi velike događaje - rekla nam je Zrinka. U velikom intervjuu samo za Cafe otkriva ima li treme, prisjetila se početaka na Radiju Zadar prije 20 godina, kako se zaljubila u jedrenje i koji je hobi otkrila u pandemiji. 

Popularnost true crime žanra raste posljednjih godina. Donosimo i veliku priču o anđelu smrti Charlesu Cullenu, najgorem serijskom ubojici u Americi, o kojemu je snimljen i film, a u vremeplovu smo se prisjetili Jacqueline Kennedy.

Duga ljetna popodneva i večeri dok usijani asfalt ubija i posljednje znake svježine večernjeg povjetarca idealna su za gledanje najboljih novih serija snimljenih i prikazanih do sada u ovoj godini. Donosimo 10 odličnih mini-serija, ili prvih sezona serija, prikazanih u prvoj polovici 2024. 

Tu je i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom broju Cafea. U petak na svim kioscima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO