Obavijesti

Show

Komentari 6

Zoran Šprajc pustio bradu zbog krize, žileti su skupi

Zoran Šprajc pustio bradu zbog krize, žileti su skupi
1

Neki kolege su mu rekle da im se sviđa novi imidž, a neki da im se brada baš i ne sviđa. Supruga mu je pak rekla da je s bradom bucmastiji u licu...

VIDEO

Recesija je, a ovo je oblik štednje. Žileti su danas skupi pa se sve rjeđe brijem, kaže voditelj HTV-ova “Dnevnika” Zoran Šprajc šaleći se kako je i ravnatelj HTV-a Vanja Sutlić proglasio štednju.
- Još danas ću imati bradu, a nakon toga ću odlučiti hoću li nastaviti njegovati taj imidž ili ne. Reakcije su podijeljene - rekao je Šprajc. Od sutra je na godišnjem odmoru. Ide na pecanje na Kupu, a nakon toga i na more.
- Ostajem u Hrvatskoj, ne idem izvan države. Čišćenje duha, tijela i puštanje brade. To zna dokle će mi narasti dok se vratim. Možda ću izgledati kao Robinson Crusoe - smije se Šprajc.
Nepisano pravilo za voditeljice “Dnevnika” na televizijama je da ne smiju imati predugu kosu, niti dekoltee, jer čitaju ozbiljne vijesti. A što ne smiju voditelji, osim nositi “razdrljenu” košulju?
- Nemamo pravila. Bradica je dopuštena ako je pristojna. Prava bradurina ne bi bila prihvaćena - rekao je voditelj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne
TRAGEDIJA U ARGENTINI

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada