Obavijesti

Show

Komentari 20

Zombiji iz 'The Walking Dead' morali su ići u 'Zombi školu'

Zombiji iz 'The Walking Dead' morali su ići u 'Zombi školu'
6

Horde živih mrtvaca ili, kako ih likovi iz serije vole nazivati, 'šetači', imali su pravu obuku kako bi najbolje mogli utjeloviti gadljive nakaze željne ljudskog mesa

VIDEO

Ako ste mislili da su samo šminka i sporiji hod uz nagnutu glavu dovoljni da bi postali zombi, grdo ste se prevarili. Naime, horde živih mrtvaca ili, kako ih likovi iz serije vole nazivati, 'šetači', imali su pravu obuku kako bi na najbolji mogući način mogli utjeloviti gadljive nakaze željne ljudskog mesa. Producenti su si zadali truda te su 140 'zombi glumaca' uputili na tečaj. 

Tijekom tečaja glumci i glumice su morali usavršiti pokrete 'šetača', točnu brzinu kojom se kreću, kao i čudne zvukove režanja koje proizvode...

- U početku smo bili malo ukočeni, ali ako pogledate seriju vidjet ćete da smo to odradili odlično. Zapravo trebaš hodati kao da si pijan i kao da u tri ujutro izlaziš iz kafića - rekao je jedan od glumaca.

Imali su i vježbu naziva 'ubijte snimatelja', u kojoj su 15-ak njih nahrlili na njega dok im je on zalupio vratima pred nosom. Režali su i grebali po njima u želji da dođu do nesretnika i raskomadaju ga.

- Bilo je izvrsnih pokreta. Mi im nismo govorili kako hodati kao zombi, već smo ih pustili da najbolje što mogu skinu njihove pokrete. Neki su se i malo previše uživjeli pa su i sa seta odlazili ne skidajući šminku. Čak i za vrijeme pauza na snimanju, glumci koji su glumili zombije, nisu se previše družili sa glavnim glumcima - rekao je Greg Nicotero koji je bio zadužen za šminku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO