Obavijesti

Show

Komentari 6

Znaš li tko sam? Upisao je ples jer mu se svidjela susjeda, prvi 'posao' bio mu je za Pokos

Znaš li tko sam? Upisao je ples jer mu se svidjela susjeda, prvi 'posao' bio mu je za Pokos
4

Diplomirao je na Agronomskom fakultetu, magistrirao je hortikulturu, no radom u struci ne može se pohvaliti jer je brzo shvatio da je njegov život - ples

VIDEO

Kao šestogodišnjak krenuo je u Školu za ritmiku i balet jer mu se svidjela susjeda koja je tamo išla. Djevojčica je brzo odustala, a Marko Ciboci (41) nastavio. Danas je više od 30 godina bavljenja plesom iza njega, predsjednik je Europskog plesnog vijeća i Nacionalnoga plesnog vijeća Hrvatske.

Jedan od prvih angažmana dobio je u spotu Vlatke Pokos. Bilo je to njegovo prvo iskustvo s kamerama. U karijeri je nanizao više od 800 medalja, sudio je na brojnim svjetskim plesnim manifestacijama po gotovo cijelom svijetu. Živio je u Londonu, na Floridi, a posao ga je uvijek tjerao na daljnja seljenja.

storyeditor/2023-05-02/d83f383a-fa7c-45b4-b93e-0c29e275ce7d.JPG

Godinama je usavršavao znanje na brojnim natjecanjima i nastupima po Europi, Aziji i Americi. Diplomirao je na Agronomskom fakultetu, magistrirao je hortikulturu, no radom u struci ne može se pohvaliti jer je brzo shvatio da je njegov život - ples. Odradio je tek nekoliko projekata, i to za prijatelje. U svom vrtu voli se opustiti od užurbane svakodnevice.

Znaš li tko sam? Suprug naše poznate glumice osvajao ju je tako da je s njom išao na tango
Znaš li tko sam? Suprug naše poznate glumice osvajao ju je tako da je s njom išao na tango

U rodni Zagreb vratio se zbog pandemije, a šira javnost upoznala ga je u showu "Ples sa zvijezdama". Najstroži sudac, od čijeg mišljenja natjecatelji strepe, ako je suditi po komentarima koje dobiva na ulici, ipak je miljenik nacije. Jer na kraju se ipak pokaže da mu je svaka kritika na mjestu.

Marko Ciboci, ?lan žirija u "Plesu sa zvijezdama"
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO