Obavijesti

Show

Komentari 2

Znaš li tko sam? Bio je švorc i htio napustiti glazbu. Vjera ga je uspjela spasiti od depresije...

Znaš li tko sam? Bio je švorc i htio napustiti glazbu. Vjera ga je uspjela spasiti od depresije...
3

Obitelj mu je najveća potpora. Iako je uspio smršavjeti 30 kg, s čime se mučio od djetinjstva, rješavao ispite na fakultetu i bio u sretnoj vezi, osjećao je prazninu. Pomogao mu je otac...

VIDEO

Bio sam spreman napustiti glazbu, gledao sam kako svi napreduju i još sam bio isti kao u srednjoj školi. Većina mojih prijatelja je imala posao, automobile, stanove, a ja nisam imao ništa od toga, bio sam švorc. Nisam imao ni bicikl, rekao je umaški glazbenik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna (29).

Kao rezerva Istranin je s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" pobijedio na ovogodišnjoj Dori, a na Eurosongu u Švedskoj plasirao je Hrvatsku na drugo mjesto. Obitelj je Marku najveća potpora. Iako je uspio smršavjeti 30 kg, s čime se mučio od djetinjstva, rješavao ispite na fakultetu i bio u sretnoj vezi s Elizabetom Ružić, osjećao je prazninu. Pomogao mu je otac, koji ga je odveo prijatelju svećeniku na razgovor.

- Volio bih postati poput svetaca koji su željeli umrijeti za svoga Gospodina. Osjećao sam pritisak. Pratili su me umor i očaj, upao sam u depresiju - rekao je za Bitno.hr. Život mu se promijenio kad se okrenuo vjeri. Unatoč slavi odgojen je da bude skroman i pošten.

- Kako god u intervjuima priča, takav je i s nama kod kuće dok razgovaramo. Izrazito je miran. Jedino na pozornici tu energiju nastoji kroz pjesmu izbaciti - pričao nam je njegov otac Dragan. Povijesni uspjeh na Eurosongu strelovito mu je pomogao karijeri, koju je počeo u rock sastavu Manntra. Do kraja godine nastupa, a već ima zakazanu europsku karijeru za 2025.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina