Obavijesti

Show

Komentari 2

Zlatko Vitez vraća se na scenu s emotivnom posvetom Arsenu...

Zlatko Vitez vraća se na scenu s emotivnom posvetom Arsenu...
2

Praizvedba sjajnog kabarea bila je u ožujku prošle godine. Nakon nekoliko izvedbi nam je pričao da odustaje od nastupa. Nasreću, predomislio se i najavio još dvije

Arsen je jednom rekao: 'Jednom Histrion, zanavijeke Histrion!'. Nema dana da ga se ne sjetim i ne uzdahnem: 'Koliko nam fališ, dragi kume!'. Kabare 'Arsen+Vitez' je posveta velikom maestru, njegovim stihovima i glazbi koju je stvarao inspiriran kazalištem, ali prije svega dugogodišnjoj suradnji s Glumačkom družinom Histrion.

Zdenko Runjić svijet je napustio prije 19 godina: Autor je hitova 'Skalinada', 'Kad zaspu anđeli'

Praizvedba sjajnog kabarea bila je u ožujku prošle godine. Nakon nekoliko izvedbi Zlatko Vitez nam je pričao kako mu je dosta, da odustaje od nastupa. Nasreću, predomislio se, nova izvedba u Histrionskom domu bit će danas, a najavio je još jednu, 24. veljače.

"Ono je i sentimentalno prisjećanje na dane kad nismo ni slutili, kako govori njegov stih, 'da jednom bit će kraj'. Nažalost, njega više nema, ali itekako je živ sa svojim mnogobrojnim umjetničkim djelima. To ćete sigurno osjetiti i s ovim najnovijim histrionskim kabaretom", Vitezovo je slovo o predstavi.

U njoj se kroz razgovor prisjeća prijatelja, njihove suradnje, druženja i anegdota. Vitez se sjajno sjeća detalja, godina, rečenica... Uz te priče se prisjećamo tih prošlih vremena, uz koje se smijemo i učimo, ali i slušamo Arsenove sjajne bravure.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
Maja Šuput gušta u divljini: Evo koliko košta jedna noć u Africi
POGLEDALI SMO TURISTIČKE PONUDE

Maja Šuput gušta u divljini: Evo koliko košta jedna noć u Africi

Pjevačica voli egzotična putovanja, a ovoga puta se odlučila za safari. Noć u hotelu, u kojem odsjeda s obitelji, košta od 1600 i 3000 eura