Obavijesti

Show

Komentari 12

Zidar Josip Kasmiler će šogoricu odvesti do oltara

Zidar Josip Kasmiler će šogoricu odvesti do oltara
3

Zaprosio je Andreu u “Trenutku istine”. Njegov brat Dean, kaže Josip, po gradu je počeo raditi ekscese. Braća su čak prestala i komunicirati

VIDEO

Vjenčat ćemo se točno na dan kad slavimo punih devet godina naše ljubavi, 28. kolovoza. Presretna sam, rekla je Andrea (28), buduća supruga natjecatelja emisije “Trenutak istine”, zidara Josipa Kasmilera (26) iz Novske. Andrea je bivša supruga Josipova brata Deana (32). U tom braku dobila je dvoje djece. Otkad su Andrea i Josip u ljubavnoj vezi, braća ne komuniciraju. Zidar je iznenadio naciju, ali i prijatelje kad je u emisiji zaprosio bivšu šogoricu.
- Kad je brat saznao da ćemo se Andrea i ja vjenčati, po gradu je počeo raditi ekscese. Na svadbu ga neću pozvati - naglasio je Josip, koji bratu zamjera što zbog svega ne želi vidjeti vlastitu djecu. Andrea se, kaže, ponekad osjeća kao da živi između dvije vatre. Josip je prije godinu i pol dana optužen za silovanje. Bio je 30 dana u zatvoru. Poligraf u emisiji razriješio ga je sumnje. Proces protiv njega još traje.
- Da prekinem pričanja po gradu odlučila sam napisati knjigu o našoj obitelji - rekla je Andrea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO