Obavijesti

Show

Komentari 6

Žena tvrdi da ju je Diddy u kući više puta drogirao i silovao...

Žena tvrdi da ju je Diddy u kući više puta drogirao i silovao...
4

Nakon još jednog navodnog incidenta u proljeće 2022., žena se 'probudila, a stopala su joj bila ljubičasta i u modricama te je imala trag ugriza na peti', stoji u tužbi

VIDEO

Repera P. Diddyja, pravog imena Sean Combs, terete za reketarenje, trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije i kaznena djela vezana za prostituciju. Prije nekoliko dana su ga uhitili u New Yorku, a sudac je odbio njegovo puštanje uz jamčevinu. On se izjasnio nevinim po navedenim točkama optužnice u kojoj se navodi da je seksualno zlostavljao žene i tjerao ih na sudjelovanje u seks zabavama i drogiranje, koristeći se pritom nasiljem i prijetnjama.

FILE PHOTO: Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala - Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between - Arrivals

A sad se pojavila nova optužba. 

Žena, koja je u tužbi navedena kao "Jane Doe", u tužbi podnesenoj u New Yorku, koju je CNN dobio na uvid, navodi da ju je Diddy drogirao nepoznatim supstancama, davao joj alkohol i seksualno je napastovao u više navrata. Optužbe se odnose na period od jeseni 2020. do ljeta 2024. godine. 

P. Diddy u Hrvatskoj je odmarao 2022., škicao Severinu, a na jahti mu se pridružila i Cvitešić
P. Diddy u Hrvatskoj je odmarao 2022., škicao Severinu, a na jahti mu se pridružila i Cvitešić

"Prilikom svakog posjeta, optuženi Combs bi je natjerao da mu izvodi predstavu, davao bi joj alkohol i supstance dok se ne bi onesvijestila. Probudila bi se s modricama i ozljedama, ne sjećajući se kako ih je zadobila. To se nastavilo do srpnja 2024. godine", stoji u tužbi.

U tužbi još piše da je Combs "prisilio Jane Doe na vaginalni odnos bez njezina pristanka" u svom domu u travnju 2022. godine. Nakon još jednog navodnog incidenta u proljeće 2022., žena se "probudila, a stopala su joj bila ljubičasta i u modricama te je imala trag ugriza na peti", stoji u tužbi.

Reper P. Diddy  uhi?en nakon sva?e s nogometnim trenerom svog sina Justina Combsa

Doe tvrdi da je u srpnju 2022. bila prisiljena uzimati ketamin, onesvijestila se i bila je seksualno zlostavljana, što je rezultiralo trudnoćom. Prema tužbi, jedan od njegovih suradnika ju je više puta kontaktirao da je nagovori na abortus, ali je ona poslije doživjela spontani pobačaj.

U srpnju 2024., prema tužbi, Combs je "natjerao Jane Doe da dođe u njegov dom u Miamiju i gurnuo joj je dvije tablete u usta čim je došla". Tijekom tog navodnog incidenta, Doe tvrdi da je "pokušala piti vodu, ali je imala čudan okus i zbog toga se nije osjećala dobro." Sljedećeg jutra, prema tužbi, Doe se osjećala bolesno i zbunjeno te se nije sjećala što se dogodilo prošle noći.

Sean "Diddy" Combs appears before U.S. Magistrate Judge Robyn Tarnofsky in New York federal court

U tužbi se navodi da se Doe bojala za svoju sigurnost nakon što je svjedočila kako Combs fizički zlostavlja druge žene. Vjerovala je da on prati njezine razgovore i lokaciju. Prema tužbi, Combs ju je uznemiravao pozivima i SMS porukama koje su se nastavile do srpnja 2024.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

'Bio sam u vojsci, snimio video u Yugu i postao TikTok zvijezda Balkana. Odmah su me psovali'
ŽIVOTNA PRIČA JUSTUSA REIDA

'Bio sam u vojsci, snimio video u Yugu i postao TikTok zvijezda Balkana. Odmah su me psovali'

Plus+ NOVI EXPRESS Justus Reid je 24-godišnjak podrijetlom iz Rapid Cityja u SAD-u, tiktoker koji se proslavio videima iz 'regije'. Dobro nas je upoznao, Balkance, potpuno 'skužio', a onda odlučio i zabavljati nas...