Obavijesti

Show

Komentari 0

Žena Roda Stewarta često je u društvu kralja Charlesa, imala je dužnost na sprovodu kraljice

Žena Roda Stewarta često je u društvu kralja Charlesa, imala je  dužnost na sprovodu kraljice
2

Supruga Roda Stewarta, Penny Lancaster, često je u društvu članova kraljevske obitelji. Par dana prije puta u Dubrovnik, bila je u palači s kraljem Charlesom

VIDEO

Penny Lancaster, supruga Roda Stewarta, ovih dana uživa u Dubrovniku gdje je došla zajedno s ostatkom obitelji na vjenčanje Liama Stewarta i Amerikanke hrvatskih korijena Nicole Artukovich. Iako mu nije majka, Penny je došla pružiti podršku mladom paru, a cijela se obitelj, sudeći po fotografijama i snimkama, jako dobro zabavljala. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Vjenčanje 00:36

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju uoči vjenčanja, a na kojoj pozira sa svoja dva sina. 'Jako sam ponosna na njih', napisala je Penny te poželjela mladencima svu sreću u braku. 

A osim svoje djece, Penny često na društvenim mrežama objavljuje fotografije kraljevske obitelji s kojom je, na nekoliko načina, povezana. Prije nego što je otputovala za Hrvatsku, bila je u društvu kralja Charlesa u Buckinghamskoj palači! Naime, ona je jedna od ambasadorica 'Prinčeve zaklade'. Radi se o zakladi koju je 1976. godine osnovao upravo Charles, tada princ od Walesa, a pomaže mladima od 11 do 30 godina koji se bore s nezaposlenošću ili problemima u školi. 

Britain's King Charles hosts winners of The Twentieth Prince's Trust Awards at Buckingham Palace, London

Kako navodi Daily Mail, Lancaster i kralj Charles tada su razgovarali o turneji Roda Stewarta, koji je također ambasador zaklade. 

No, Penny je prije par godina postala i 'posebni pozornik'. 

- Rod i djeca bili su jako nervozni oko toga da ću postati policajka, svašta vide na vijestima, no rekla sam im da danas ima puno žena, kćeri, sestara i majki koje su policajke i služe svojoj zajednici - ispričala je tada za magazin Hello. Tada je otkrila i da je morala proći trening koji je trajao osam mjeseci, a policajka je postala mjesec dana nakon što je navršila 50. Iako ima iste ovlasti kao policajka, 'posebni pozornici' taj posao obavljaju volonterski. 

VIDEO Bosa svekrva na svadbi u Dubrovniku: Za njom su 90-ih uzdisali, zaveo je Rod Stewart
VIDEO Bosa svekrva na svadbi u Dubrovniku: Za njom su 90-ih uzdisali, zaveo je Rod Stewart

U zadnjih je par godina bila na nekoliko bitnih događaja za kraljevsku obitelj, među kojima je i pogreb kraljice Elizabete II. Tamo je imala zadatak paziti na sigurnost ljudi na ulici. 

- Bila je velika čast raditi na tome. Prisegnula sam kraljici, a sada moja zakletva ide kralju Charlesu - rekla je prije dvije godine za Good Morning Britain, prenosi Mirror

Grašo objavio snimku sa svadbe Liama Stewarta! Za 24sata je otkrio: 'Mlada je bila u šoku!'
Grašo objavio snimku sa svadbe Liama Stewarta! Za 24sata je otkrio: 'Mlada je bila u šoku!'

Također je bila ponosna i kada se vratila u uniformu za krunidbu kralja Charlesa. 

- Počašćena sam što sam imala priliku služiti na ovom posebnom događaju! Jako ponosna, nikada to neću zaboraviti. Hvala svima - napisala je Lancaster na društvenim mrežama tada. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO