Obavijesti

Show

Komentari 0

Željko Krušlin: Rukometašice su zaslužile svojom igrom himnu!

Željko Krušlin: Rukometašice su zaslužile svojom igrom himnu!
7

Glazbenik je napisao himnu 'Kraljice' koju pjevaju Gazde i Latino. Rukometašicama se jako svidjela melodija jer je prava, navijačka. Tekst je također, smatra Kruška, pun pogodak

VIDEO

Cure su bile oduševljene, rekle su da je pjesma prekrasna. Poslao sam je i izborniku Šoštariću s kojim sam nekad u RK Zagreb igrao rukomet. Svi su oduševljeni, rekao je Željko Krušlin Kruška.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Himna rukometašica 03:03

Glazbenik je napisao himnu "Kraljice" koju pjevaju Gazde i Latino. Rukometašicama se jako svidjela melodija jer je prava, navijačka. Tekst je također, smatra Kruška, pun pogodak. Još jedna njegova himna nastala je u jednom danu. Novinar i tekstopisac te bivši rukometaš Željko Krznarić ponudio mu je tekst. Njih dvojica su surađivali i 2003. na himni za mušku reprezentaciju, tadašnje Paklene. Tekst je bio inspiriran dobrim igrama naših rukometašica, ali u sebi nije imao 'kraljice'. Kruški je pak bilo dosta lavica, tigrica, vučica... pa je predložio da ubace 'kraljice'.

Hrvatice su brončane na Euru!!!
Hrvatice su brončane na Euru!!!

- Nazvao sam Šoštarića i pitao imaju li ikakav nadimak. Rekao je da nemaju i dodao da je jednom Ćamila Mičijević rekla da su kraljice šoka, jer sve šokiraju svojom igrom – rekao je Kruška.

Vjeruje da su cure u Danskoj pjevale iz sveg glasa, jer je himna motivirajuća, kao stvorena za napumpavanje atmosfere. Do sad je napisao dvije himne za muška prvenstva. Rukometašicama je 2009. napisao pjesmu koju su kao bend aid izveli Oliver Dragojević, Jacques Houdek, Dražen Žerić Žera i Kruška. Jučerašnju utakmicu gledao je prikovan uz mali ekran.

- Veliki je uspjeh što su treća ekipa na svijetu – zaključio je Kruška. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'
ODLUČILA DATI NOVU PRILIKU LJUBAVI

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'

Neve se četvrti put vratila u 'Ljubav je na selu'. Mnogi je pamte po turbulentnu odnosu s farmerom Goranom Žigom, a pisala je i farmerima Ivici Stapiću te Draženu Božiću