Obavijesti

Show

Komentari 27

Evo koliko je Ella zaradila...

Evo koliko je Ella zaradila...
6

Uskoro bivšeg bračnog para osim djece veže i posao. Mi smo provjerili stanje poslovnih pothvata Elle Dvornik. Influencerica ima obrt i dvije firme

VIDEO

Posljednji put kad smo razgovarali s Ellom Dvornik (33) pitali smo je koji je najluđi trač koji je čula o sebi? ‘’Da sam se bogato udala’’, odgovorila nam je. Influencerica je u kolovozu prošle godine potvrdila da se razvodi od britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea (47). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

ella dvornik i charles ročište 00:58

Uskoro bivšeg bračnog para osim djece veže i posao. Mi smo provjerili stanje Ellinih poslovnih pothvata. Influencerica ima obrt i dvije firme.

Charles Pearce o braku s Ellom Dvornik: 'Ja nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi...'
Charles Pearce o braku s Ellom Dvornik: 'Ja nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi...'

Ellin obrt Cruella i zajednička tvrtka Manijak sa suprugom su u blokadi, a tvrtka koju je influencerica otvorila u travnju 2023. godine uredno posluje. Riječ je o firmi Alterella, a tako se zove i njezin glazbeni alter ego. 

Alterella je, prema podacima Poslovne Hrvatske, u 2023. imala promet 64.000 eura i neto dobit 15.000 eura. Od 2023. tvrtka ima jednog zaposlenika s plaćom od 398 eura. Influencerica je ranije rekla da na društvenim mrežama mjesečno može zaraditi i do 80.000 eura.

- 10 tisuća do 80 tisuća eura - rekla je u emisiji Roberta Knjaza.

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Ella je odlučila ne komentirati odnos sa Charlesom zbog njihovo dvoje maloljetne djece. Toga se donedavno držao i Charles.

Upoznali smo se 2013. u Kopenhagenu, gdje je ona živjela. Pitao sam je hoće li se preseliti u London ili me više nikad neće vidjeti 14. veljače 2014. Doselila se kod mene nekoliko dana kasnije. Došla je u London s manje od tisuću eura, što je, ironično, provizija koju je zaradila na meni, komentirao je Charles brak s influencericom Ellom na društvenim mrežama.

- Ja nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, do današnjeg dana - istaknuo je Britanac. Ella nije komentirala njegove izjave, Britanac i influencerica se ne prate na društvenim mrežama.

Bračni par se upoznao 2014. godine u Kopenhagenu. Zaruke su pale u Japanu i nakon zajedničkih pet godina vjenčali su se u Las Vegasu. Razlika između njih je 13 godina, a kad ga je upoznala najviše joj se svidjelo što se odnosio prema njoj kao prema dami, iako se ona, kako kaže, nikad u životu nije tako osjećala.

- Sve je počelo uz pivo. Sjedili smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje i slušali smo neku ženu koja je pokušavala pjevati. Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo počeli ispovijedati se jedno drugome. Bilo je nešto u zraku i oboje smo osjetili da to neće biti samo jedna od onih noći - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO