Obavijesti

Show

Komentari 0

Zagrebački tjedan donosi četiri dame i jednog gospodina!

Zagrebački tjedan donosi četiri dame i jednog gospodina!
6

U glavnom gradu ekipu 'Večere za 5' će prva ugostiti najmlađa ovotjedna kandidatkinja - Lara Madi, a Marko želi pobjedu pod svaku cijenu

VIDEO

Ovotjedna 'Večera za 5' gledatelje vodi u Zagreb! U glavnom gradu ekipu će prva ugostiti najmlađa ovotjedna kandidatkinja - Lara Madi!

Gledatelji 'Večere za 5': Antonio nije zaslužio pobijediti! Gospođi Ruži ste trebali dati veće ocjene
Gledatelji 'Večere za 5': Antonio nije zaslužio pobijediti! Gospođi Ruži ste trebali dati veće ocjene

Slastičarka Lara ima 21 godinu i u 'Večeru za 5' se prijavila zbog novih poznanstava i želje za novim izazovima i iskustvima. Za sebe će reći da je vedra, jednostavna i pozitivna osoba. Vlasnica je OPG-a, uzgaja aroniju i obožava svoj veliki vrt te ne propušta svakog dana trenirati MMA. Ljubiteljica je talijanske kuhinje, a posebno rižota.

Primalja Silvija Zenko iz Adamovca ugostit će ekipu u svom domu. U 'Večeru za 5' se prijavila zbog novog iskustva i jer joj se, kaže, jako sviđa ova emisija. Vedra je, pozitivna i iskrena te, dodaje, voli vrijeme provoditi sa svojom obitelji i izlaziti s prijateljima. Najčešće kuha juhe i variva.

Andrea Čerkez sa zagrebačke Kustošije po zanimanju je kozmetičarka. Velika strast i hobi su joj kuhanje, pisanje pjesama te trčanje. U emisiju se prijavila na nagovor svog sina. Ljubiteljica je talijanske kuhinje.

Anastazija Crnković ugostit će ekipu u svom stanu u Zagrebu. U 'Večeru za 5' prijavila se iz znatiželje i želje da izađe iz zone komfora. Edukacijska je trenerica i konzultantica, bavi se trčanjem, čitanjem i pisanjem. Anastaziju posebno opušta boravak u prirodi te vožnja biciklom.

Stolar Marko Ravlić iz Sesveta kuhat će za protukandidate posljednjeg dana ovotjedne 'Večere za 5'. Ljubitelj je domaće kuhinje, predan je svom poslu stolara, a u slobodno vrijeme voli se družiti s prijateljima.

Antonio odnio pobjedu u 'Večeri za 5': 'Napravit ću cirkus u selu'
Antonio odnio pobjedu u 'Večeri za 5': 'Napravit ću cirkus u selu'

Upravo su ga oni motivirali da se prijavi u emisiju. Ističe da mu je pobjeda važna i da upravo na nju cilja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO