Obavijesti

Show

Komentari 7

Z. Mamić postaje glumac zbog psovanja novinara...

Z. Mamić postaje glumac zbog psovanja novinara...
7

Zdravko Mamić će u “Gangs of Croatia” glumiti samog sebe, a u filmu će ubiti splitskog mafijaša, Mirka Fodora. Drele glumi šefa zagorske mafije

VIDEO

Za Zdravka Mamića (50) čuo sam od mojih prijatelja iz Hrvatske. Čim sam na YouTubeu vidio kako viče i psuje novinare te kako na aerodromu proslavlja pobjedu Dinama, pomislio sam: 'To je čovjek koji mi treba u filmu’, priča njemački redatelj hrvatskog podrijetla, 25-godišnji Vjekoslav Katušin. Izvršnom dopredsjedniku nogometnog kluba Dinamo Katušin je ponudio da glumi samog sebe u filmu “Gangs of Croatia”.
- Mamić je bio izuzetno srdačan. Ugovor još nismo potpisali, ali smo se rukovali pa vjerujem da će prihvatiti ulogu - kaže Katušin.
Veliku scenu Mamić bi trebao snimiti na Dinamovu stadionu. Tamo će ga posjetiti dva mafijaša i zatražiti od njega da plaća reket.
- Tu bi Mamić trebao poludjeti te sasuti psovke i uvrede na njih, baš kako je vikao na novinare - objašnjava mladi redatelj, koji u filmu želi angažirati brojne poznate Hrvate. Šefa splitske mafije, kojeg će na kraju filma Mamić ubiti, trebao bi glumiti Mirko Fodor, a u ulogama mafijaša trebali bi se pojaviti i Kićo Slabinac, Miroslav Škoro, Duško Ćurlić, Zlatko Pejaković, Nered i Drele.
- Snimio sam scenu koja će u filmu trajati otprilike 20 sekundi. Glumim kuma zagorske mafije - kaže Drele. Mirko Fodor još nije ni dobio poziv za snimanje, pa poručuje da se njegov glumački angažman uzme s rezervom. Katušin ističe da će šefa talijanske mafije igrati Bud Spencer, s kojim je snimio scene u Rimu. Željku Pervanu namijenio je ulogu predsjednika Hrvatske.

PJEVAČIMA GLUMA NIJE NOVOST
Kićo Slabinac glumio je sitnog lopova u filmu “Traktor ljubav i rock’n’roll” Branka Đurića. Snimio je i reklamu za Sauna Belt. Miroslav Škoro glumačko je umijeće pokazao u reklami za salamu. Zlatko Pejaković nastupao je u mjuziklu “Isus Krist Superstar”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO