Obavijesti

Show

Komentari 2

Yaya i Ripper slave rođendan na isti dan, a za 24sata otkrila: 'Jest ćemo finu klopu i kolače!'

Yaya i Ripper slave rođendan na isti dan, a za 24sata otkrila: 'Jest ćemo finu klopu i kolače!'
6

Iako nema običaj otkrivati mnogo o privatnom životu, ovaj put Jadranka Ivaniš Yaya je za to imala poseban razlog. Za 24sata ispričala je kako će ona i suprug provesti rođendan

VIDEO

Ne slavimo, ali hoćemo li nekad unutar ovoga mjeseca slaviti to ne znam, no uglavnom jedemo kolače i radimo na rođendan, rekla nam je Jadranka Ivaniš Yaya povodom svog 50. rođendana. Pjevačica kultne grupe Jinx svoj poseban dan dijeli sa suprugom Dubravkom Ivanišem Ripperom, frontmenom grupe Pips, Chips & Videoclips, koji slavi 58. rođendan. Kaže kako će ona i suprug proslaviti uz finu hranu, možda libanonsku, a kolači će obavezno biti na jelovniku. U trenutku poziva pjevačica je zaista radila pa nije ni stigla razmišljati o organiziranju proslave.

Dubravko Ivaniš: 'Prijovićka je poslovna žena, nije to fenomen'
Dubravko Ivaniš: 'Prijovićka je poslovna žena, nije to fenomen'

- Mi smo ljetna djeca i onda se rijetko kad nađemo ili čak uspijemo naći. Kad smo bili mlađi, radili smo tulume, a sad ni ne stignemo razmišljati o tome i još k tome organizirati. Sad stalno radimo i živimo brzo te nekad naprosto zaboravimo da nam je rođendan - iskreno nam je rekla Yaya.

Budući da su ona i suprug rođeni na isti dan, dijele i isti horoskopski znak. Oboje su Rakovi, ali ipak, kaže, postoje neke razlike u karakteru.

- Slažemo se oko puno stvari, ali se i nadopunjujemo. Postoje one sitne razlike na koje upozoravamo jedno drugo i zato smo valjda tako dugo i zajedno - rekla je Yaya.

Inače, Yaya i Ripper slove za jedan od najpoznatijih parova na domaćoj glazbenoj sceni, a u braku su od 2001. godine. Svoje vječno "da" izrekli su 10. rujna nakon godinu dana veze. Zajedno imaju kćer Luciju, koju često ističu na društvenim mrežama kao svoj "najveći ponos".

- Mislim da nema veze kojim se poslom bavimo, da je to do nas kako radimo na sebi i odnosu.

Iza sebe broje godine zajedničkog slavlja, no za darove ne mare toliko. Važno je da su "praktični".

- Dogovorimo se tko će što nekome kupiti da ne bi došlo do pogreške. Primjerice, to budu parfemi, ali ne mogu se sjetiti nečeg spektakularnog jer nema ničeg ni u vezi nas spektakularnog - skromno nam je priznala Yaya.

Dugo ih nismo vidjeli: Jadranka Ivaniš Yaya prisjetila se nekih starih uspomena s Ripperom
Dugo ih nismo vidjeli: Jadranka Ivaniš Yaya prisjetila se nekih starih uspomena s Ripperom

Iako je mnogi vežu za grupu Jinx, ona je podjednako poznata i kao hvaljena akademska slikarica te na društvenim mrežama najčešće dijeli upravo svoje umjetničke kreacije.

- Baš dovršavam radijsku emisiju 'Yayino gnijezdo' o umjetnicima i montiram zadnju sezonu, razgovor s umjetnicima. 

Zagreb: Tre?a ve?er 28. Bipa FASHION.HR-a, poznati
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO