Obavijesti

Show

Komentari 2

We come one: Molimo za mir u svijetu i spas činčila

We come one: Molimo za mir u svijetu i spas činčila
1

Požeški heavy metalci ranije su nastupali u crnim haljama, a sada će za nastup odjenuti specijalna šminkerska odijela. Svirat će glazbu iz crtića

VIDEO

Po starim bubnjevima lupat će članovi benda We come one. Osam mladića i djevojka okupili su se prije pet godina. Članovi gradske glazbe pridružili su se heavy metal bendu. Nadaju se finalu i da će ih netko uočiti te profesionalno angažirati.
- Voljeli bismo osloboditi Tibet i spasiti sve zarobljene činčile. Molimo se za mir u svijetu - rekao je Robert Mihić iz benda We come one. U “Supertalentu” će biti i bubnjarski trio Rudiment. Nastupali su i s hrvatskom vojskom te ansamblom Lado.
- Prije devet godina profesor bubnja u varaždinskoj glazbenoj školi pokazao nam je te bubnjeve i predložio da ih naučimo svirati. Dao nam je ime Rudiment jer je to bubnjarska fraza iz koje se razvio marš - ispričali su članovi Rudimenta.

BEND ĆE SVIRATI GLAZBU IZ CRTIĆA
Dečki i djevojka iz benda We come one studiraju informatiku i elektrotehniku. Prije pet godina napustili su limenu glazbu i odlučili se svirati heavy metal. Godinama žive razdvojeno pa im je užitak vidjeti se na probama. U “Supertalentu” će svirati glazbu iz crtića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO