Obavijesti

Show

Komentari 16

Vlatka Pokos je guštala u smokvama: Volim ih papati

Vlatka Pokos je guštala u smokvama: Volim ih papati
10

Vlatka se raduje odlasku u rodni Sokolovac kod bake koja ju je odgojila. S njom će provesti Božić. Anica Kovač čeka dovršetak izgradnje nove kuće

VIDEO

Vlatka Pokos (39) došla je na tretman lica u novootvoreni salon u Sesvetama. Ovu gorljivu zagovornicu prirodnog izgleda posebno su razveselile suhe smokve koje su je dočekale u salonu.
- Baš volim papati smokvice - istaknula je voditeljica aludirajući na Lambašine priče o tome kako ona i Josip Radeljak uživaju papajući smokvice. Otkrila nam je da će Božić provesti u rodnom Sokolovcu kod bake Ljubice (82) koja ju je odgojila.
- Jedva čekam da ju vidim. Volim tih dana biti s njom. Već je u godinama pa joj želim pomoći, no ona mi ne da išta radim - priča Vlatka te ističe da je jako vezana za baku. Solarij je posjetila Anica Kovač (33). Bivša manekenka je posljednjih mjeseci najviše okupirana izgradnjom svoje kuće na zagrebačkoj Šalati. Njene dvije kćeri i sin najviše se raduju kupaonicama kojih će biti četiri, međutim Anica kaže da se ljute što će jednu morati dijeliti.
- Nadam se da će do ljeta kuća biti završena i da ćemo sljedeći Božić dočekati u njoj - veseli se supruga Roberta Kovača (35).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO