Obavijesti

Show

Komentari 31

Vlatka: Dolores samo radi Dikanov "prljavi posao"

Vlatka: Dolores samo radi Dikanov "prljavi posao"
1

Televizijska voditeljica osvrnula se na navode da je zlostavljala Lanu te je rekla kako će Dolores Lambaša morati na sudu dokazati to što priča

VIDEO

Voditeljica je nedavno otkrila kako je šokirana činjenicom da ju preko medija napada nepoznata osoba. Vlatka Pokos (39) se osvrnula na navode Dolores Lambaše (28) da je zlostavljala kći Josipa Radeljaka (66). U intervjuu za Exkluziv izjavila je kako je opet prisiljena govoriti o Lani, što joj je bolna tema. Rekla je da će sigurno tužiti glumicu zbog nedavnih komentara.
- Otkud joj pravo da uopće komentira moj život te moj odnos s djetetom - kazala je voditeljica i dodala kako vjeruje da je Dolores instruirana od strane Dikana. Za svog bivšeg supruga rekla je da je potpuno nevjerodostojan, a da glumica samo radi njegov "prljavi posao". Vlatka je izjavila da joj glumica šalje uznemirujuće sms poruke, što je prije radio Dikan. Otkrila je kako ju je do prije nekoliko mjeseci stalno zvao da mu se vrati. Tvrdnju je pokrijepila pokazavši prijepise mailova, za koje je rekla da ih ima stotinjak. Donijela je Lanine crteže, kao i fotografije na kojima se grle.
Voditeljica je intervju zaključila riječima kako želi da je ostave na miru te da ju tamo samo zanima Lana.
- Ona će uvijek biti dio mene. Nekim ljudima to je teško shvatiti - rekla je Vlatka i dodala kako vjeruje da će se jednog dana sresti.

"ŽELIO BIH DA TI MOGU OBRISATI SUZE I POGLADITI KOSU"
Vlatka je otkrila sadržaj jednog maila kojeg joj je navodno poslao Dikan dok ju je nagovarao da mu se vrati.
- Želio bih da mi se obistini ono što sam noćas sanjao, da ti mogu obrisati suze i nježno pogladiti kosu - stoji u pismu. Vlatka je izjavila kako joj je Dikan kasnije slao uvredljive sms poruke.
- Bijedo moralna, iza tebe ne stoji ništa, nema škole, nema kulture, nema načitanosti, nema karijere, nema ljubavi, nema djece... - glasila je jedna od tih sms poruka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO