Obavijesti

Show

Komentari 1

Vjeki na 11. pitanju u 'Tko želi biti milijunaš' nisu pomogli ni džokeri, znate li vi odgovor?

Vjeki na 11. pitanju u 'Tko želi biti milijunaš' nisu pomogli ni džokeri, znate li vi odgovor?
8

Vjeko Bašić iz Đakova nastupio je kao drugi natjecatelj, inače je vlasnik taksi tvrtke, a hobiji su mu pub kvizovi, sviranje gitare i sport

Uzbuđenja nije nedostajalo ni u ovotjednom izdanju kviza 'Tko želi biti milijunaš'! Siniša Majstorović i Vjeko Bašić otvorili su 11. pitanje i osvojili po 5.000 eura, a upoznali smo i jednu damu, Jelenu Prtorić kojoj je pet točnih odgovora donijelo 150 eura i kartu za iduću emisiju.

Student Petar u Milijunašu je otvorio 14. pitanje za 68.000 eura. Biste li vi znali odgovor?
Student Petar u Milijunašu je otvorio 14. pitanje za 68.000 eura. Biste li vi znali odgovor?

Vjeko Bašić iz Đakova nastupio je kao drugi natjecatelj, inače je vlasnik taksi tvrtke, a hobiji su mu pub kvizovi, sviranje gitare i sport.


Mladić je sjajnom igrom odgovorio na deset pitanja i stigao do osvojenih 5.000 eura! S tri džokera na raspolaganju otvorio je 11. pitanje za 10.000 eura.

- Gdje je 1970. započela reforma koja je od unitarne postupno stvorila federalnu državu? - glasilo je pitanje na kojem je Vjeko zatrebao prvi džoker.

Njegove sumnje upućivale su na odgovor pod B Belgija, dok mu je njegov džoker 'zovi', ujak Vlatko, sugerirao odgovor pod A Italija. 

Vjeko je potom iskoristio i džoker 'pola-pola' kojim nije dobio veliku pomoć s obzirom na to da su ostali upravo spomenuti odgovori oko kojih je dvojio. Točan odgovor bio je B, u Belgiji.

Iako je još na raspolaganju imao i džoker 'pitaj publiku', odlučio je vjerovati ujaku i nažalost pogriješio. Igru je završio s prethodno osvojenih 5.000 eura.

Današnji kviz otvorio je Siniša Majstorović iz Pule, diplomirani arheolog koji je u prethodnoj emisiji osvojio 150 eura.

Prvi džoker zatrebao je na šestom pitanju kad mu je publika pomogla točnim odgovorom oko stihova pjesme 'Bitanga i princeza' sa svojih 66 % glasova.



- Nebojša Slijepčević u svom nagrađivanom kratkometražnom filmu donosi priču o čovjeku koji nije mogao... - glasilo je 8. filmsko pitanje na kojem je Siniša zatražio pomoć džokera 'zovi'. Otac Damir mu je sugerirao točan odgovor D šutjeti što mu je donijelo 1.000 eura.

Na desetom pitanju tražilo se more u kojem su se dogodile dvije važne pomorske bitke, a Siniša je uz pomoć džokera 'pola-pola' stigao do točnog odgovora B u Jonskom i osvojio minimalno 5.000 eura!

- Koja od 14 kitica Horvatske domovine nije dio hrvatske himne? - glasilo je 11. pitanje koje je otvorio bez džokera na raspolaganju.



Nije bio siguran u točan odgovor, posumnjao je na opciju D predzadnja, no točan je odgovor bio C treća te je Siniša završio igru s prethodno osvojenih 5.000 eura.

Sjajna igra! Student u 'Tko želi biti milijunaš' odgovorio na 13 pitanja, ide po glavnu nagradu
Sjajna igra! Student u 'Tko želi biti milijunaš' odgovorio na 13 pitanja, ide po glavnu nagradu

Treća natjecateljica Jelena Prtorić dolazi iz Kolana, učiteljica je engleskog i talijanskog jezika u OŠ A. G. Matoša Novalja, a u pratnju je povela prijateljicu Ivanu. Nakon pet točnih odgovora, iduću emisiju nastavlja s osvojenih 150 eura i tri džokera na raspolaganju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Maja Šuput gušta u divljini: Evo koliko košta jedna noć u Africi
POGLEDALI SMO TURISTIČKE PONUDE

Maja Šuput gušta u divljini: Evo koliko košta jedna noć u Africi

Pjevačica voli egzotična putovanja, a ovoga puta se odlučila za safari. Noć u hotelu, u kojem odsjeda s obitelji, košta od 1600 i 3000 eura