Obavijesti

Show

Komentari 0

Vitomira Lončar obilježila veliki dan: 'Daj nam, Bože, još nešto zajedničkih godinica u ljubavi...'

Vitomira Lončar obilježila veliki dan: 'Daj nam, Bože, još nešto zajedničkih godinica u ljubavi...'
4

Glumica i redatelj iz Hrvatske su u Kinu preselili prije pet godina. Nikada nije skrivala koliko joj brak znači te je svojedobno priznala da ne bi mogla živjeti izvan braka

VIDEO

Naša glumica Vitomira Lončar (62) se sa svojim suprugom, redateljem Ivanom Šimićem odselila u Kinu prije pet godina, a ovih dana proslavili su veliki dan u njihovom braku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:12

Naime, Vitomira i Ivan su prije tri godine obnovili zavjete, a glumica je objavom na društvenoj mreži Facebook raznježila sve njezine pratitelje.

- Prije točno tri godine na današnji dan moj Šimić i ja obnovili smo zavjete u maloj katoličkoj crkvici u Borobuduru, na otoku Javi. Daj nam, Bože, još nešto zajedničkih godinica u ljubavi, zdravlju i međusobnoj podršci. I, ako mogu još nešto zamoliti, da još malo putujemo... još malo - napisala je Vitomira na Facebook uz fotografiju na kojoj par obnavlja zavjete.

U gradu Xi'anu supružnici su pronašli priliku za napredovanje u poslu i ta se destinacija pokazala se kao idealna solucija, a svojedobno je rekla kako se u Hrvatsku ne planiraju vračati.

Nedavno je glumica otkrila i kako je u gradu u kojemu stanuju proglašen lockdown.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO