Obavijesti

Show

Komentari 10

VIDEO Voyage oduševio Vodice: Ispričavam se obožavateljima koji nisu mogli ući na koncert...

VIDEO Voyage oduševio Vodice: Ispričavam se obožavateljima koji nisu mogli ući na koncert...
7

Nizali su se hitovi "Detinjstvo", "Tango", "London", "Bella Hadid", a publika ga je snimala za društvene mreže i pjevala s njim uglas...

VIDEO

Jesmo li dobro La Playa? Želim vas večeras čuti na najjače, rekao je kratko na početku vodičkog koncerta u subotu treper Voyage. Brojni fanovi strpljivo su čekali u redovima na blagajni kluba kako bi došli do svoje ulaznice, a cijelu večer se tražio stol više, da bi na kraju svi bili - rasprodani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Voyage 01:13

Nadmašio je sva očekivanja i oborio svoj prošlogodišnji rekord posjećenosti i postavio novi za ovo ljeto. Mladi srpski glazbenik privukao je drugu godinu zaredom u klub La Playa by Imperial obožavatelje iz svih dijelova Dalmacije i dokazao zašto je trenutačno na samom vrhu regionalne glazbene scene.

Ranije ga prozivao i vrijeđao, a sad imaju duet: Baka Prase i reper Voyage postali prijatelji?
Ranije ga prozivao i vrijeđao, a sad imaju duet: Baka Prase i reper Voyage postali prijatelji?

Nizali su se hitovi "Detinjstvo", "Tango", "London", "Bella Hadid", a publika ga je snimala za društvene mreže i pjevala s njim uglas. Opća ludnica nastala je kad je izveo trenutno najveći regionalni hit "VVS", duet s youtuberom Bakom Prase čiji spot broji više od 6,2 milijuna pregleda.

- Nadam se da ćemo se vidjeti opet u još većem broju, ako je to uopće moguće nakon ovoga večeras. Ispričavam se svima koji nisu mogli ući na koncert  - poručio je na kraju spektakla. Nakon nezaboravnog showa, ostao je u backstageu fotografirati se s fanovima koji su željeli uspomenu s najdražom im trap zvijezdom.

Iz La Playe su poručili da nema vremena za odmor. U nadolazećim danima u Vodicama će nastupati grupa Connect, Milica Todorović, Rimski i Corona, Edita, Maya Berović, a vrhunac zabave očekuje se na ekskluzivnim koncertima Tee Tairović i Tanje Savić, a dolazi i još trap senzacija - Grše, Nucci i Devito.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO