Obavijesti

Show

Komentari 19

Veljača u novom stanu uživa u kadi, dečka 'zaposlila' u kuhinji

Veljača u novom stanu uživa  u kadi, dečka 'zaposlila' u kuhinji
6

Jelena je prije nekoliko mjeseci dala naslutiti da živi s dečkom, a onda su kupili stan u centru Zagreba, u Martićevoj ulici. Sada uživaju u obiteljskoj atmosferi, a društvo im pravi Jelenina kćerkica Lena

VIDEO

Nakon briga i obaveza oko useljenja u novi stan, glumica i producentica Jelena Veljača (39) s kćerkicom Lenom i dečkom Vitom Turšićem (49) krenula je na zabavnije stvari. Na društvenim mrežama pohvalila se fašničkom atmosferom u svom domu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jelena Veljača 01:08

- Fašnik nikada nije izgledao bolje - napisala je Jelena uz fotografiju na kojoj Vito puni krafne. A čini se kako joj dečko u mnogočemu ugađa. Prethodno je objavila fotografiju iz kade i otkrila kako je brigu o Leni preuzeo Vito kako bi se ona mogla opustiti. 

- Vratio se doma u 19:30 i preuzeo dežurstvo pa konačno i ja imam masku za maškare - napisala je Jelena.

Veljača je prije nekoliko mjeseci dala naslutiti da živi s dečkom, a onda su kupili stan u centru Zagreba, u Martićevoj ulici. Stan ima ima tri spavaće sobe, dvije kupaonice, balkon, prostranu dnevnu sobu te kuhinju s blagovaonicom.

Jelena Veljača objavila fotku iz starog stana: 'Kraj jedne ere...'
Jelena Veljača objavila fotku iz starog stana: 'Kraj jedne ere...'

Kako je ranije pisalo u oglasniku, stan ima 165 kvadrata te je mjesečni najam 2000 eura, što je oko 15.000 kuna. 

Vezu s Vitom glumica je potvrdila u rujnu prošle godine. Od tad su se nekoliko puta pojavili zajedno u javnosti, kada su ih fotografi 'uhvatili' kako izmjenjuju nježnosti.

- Vito i ja smo povezani od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju. Dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav - rekla je prošle godine Jelena za Slobodnu Dalmaciju

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO