Obavijesti

Show

Komentari 7

Vedran Mlikota 'istopio' je devet kilograma plešući

Vedran Mlikota  'istopio' je devet kilograma plešući
5

Plešući, glumac je smršavio više nego svih ostalih sedam natjecatelja zajedno. Mlikota otkriva kako je zbog nove linije zadovoljnija njegova zaručnica

VIDEO

Nakon sedam tjedana napornih treninga hrvatske zvijezde “zaradile” su žuljeve na nogama, mučili su ih bolovi u mišićima, a neki su na plesnom podiju uspjeli izgubiti više kilograma nego raznim dijetama.
- Već dugo nisam stala na vagu, pa ne znam koliko sam teška. Konfekcijski broj nije mi se smanjio - kaže voditeljica Iva Šulentić (26). Zadovoljna je jer je plesom učvrstila tijelo. Figuru je popravila i Franka Batelić (17). Pjevačica za besprijekoran izgled može zahvaliti isključivo dobrim genima. U teretanu ne ide, ali obožava duge šetnje i vožnje biciklom s prijateljicama u rodnom Rapcu. Sandi Cenov (41) ispao je iz “Plesa sa zvijezdama” nakon samo dva tjedna, ali kući se vratio lakši dva kilograma.
- Dvije kile više-manje, to je moja rutina cijeli život - našalio se pjevač. Kaže da mu plesne cipelice ne nedostaju. Vratio se velikoj ljubavi, motociklu, a svaki slobodan trenutak nastoji provesti sa suprugom Ilinom, 4-mjesečnim sinom Mikulom i kćeri Zarom (3). Vedran Mlikota (40) u pet tjedana plesa izgubio je više kilograma nego ostalih sedam natjecatelja zajedno.
- Smršavio sam čak devet kilograma. Dobro se osjećam, a od mene je još zadovoljnija zaručnica Nela Kocisz. Moram priznati da mi je puno bolje bez kila i škembice - pohvalio se Vedran. Nakon showa redovito vježba u teretani, a volio bi nastaviti plesati.
- Ozbiljno razmišljam o upisivanju nekog plesnog tečaja. Nadam se da ću uspjeti uskladiti novi hobi i poslovne obveze u kazalištu - kazao je Mlikota. Finalist Gordan Kožulj (33) bez problema je savladao tempo partnerice Ane Herceg. Plivač se budio u pet da bi trenirao prije posla.
- S kilogramima nikad nisam imao problema. Iza mene su ipak godine naporna treniranja, na suhom i u bazenima, pa je moja kilaža uvijek ista - kazao je Gordan. Tročlani žiri nekoliko je puta pohvalio njegovu požrtvovnost, a njegovo plesno umijeće u šali su nazvali vrlo preciznim i štreberskim.

FRANKA I IVA POSTALE NOVI SEKS-SIMBOLI
Franka Batelić najviše je uživala mijenjajući kostime u showu. Privatno ne nosi oskudne haljinice, pa se čudi što su je gledatelji prozvali seks-simbolom. Iva Šulentić plesala je u grudnjaku optočenom kristalima Swarovski, a u dugim haljinama osjećala se kao princeza iz bajke. Vedran Mlikota otmjenih odijela nanosio se na plesnom podiju, ali i u kazalištu, pa se privatno uvijek odluči za traperice i ležernu sportsku odjeću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO