Obavijesti

Show

Komentari 32

Urednik Dore: Ovogodišnji izbor vodit će Duško Ćurlić, Mario Battifiaca i još jedan muškarac

Urednik Dore: Ovogodišnji izbor vodit će Duško Ćurlić, Mario Battifiaca i još jedan muškarac
4

Za nekoliko dana objavit ćemo tko je on, rekao je urednik Dore, Tomislav Štengl te dodao da je najbitnije da pjesma bude dobra

VIDEO

U Opatiji 11. veljače bit će izbor za pjesmu Eurovizije gdje će Hrvatska odabrati svog predstavnika. Ovogodišnju Doru vodit će: Duško Ćurlić (54), Mario Lipovšek Battifiaca (52), koji je ove sezone bio i član žirija showa 'Zvijezde pjevaju' te novi kandidat za kojeg će javnost saznati uskoro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Let 3 01:22

- Mogu vam potvrditi da će Duško Ćurlić i Battifiaca voditi Doru, a pridružit će im se još jedan muškarac. Za nekoliko dana objavit ćemo tko je on - rekao je urednik Dore, Tomislav Štengl za Večernji list.

Zagreb: Voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić

Na ovogodišnji natječaj prijavilo se 196 kandidata, a žiri je izabrao 18 finalista. Žiri čine: Željko Mesar, Zlatko Turkalj, Robert Urlić, Ema Gross, Igor Geržina, Željen Klašterka, Ivan Horvat, Tomislav Krizmanić i Dražen Miočić.

U Šibeniku održan 25. Festival dalmatinske šansone

- Pri odabiru pjesama nismo se vodili time da favoriziramo određeni glazbeni stil, bitno je da je pjesma dobra - rekao je Štengl.

Mrle i Prlja na Dori žele pjevati goli, a otkrivaju nam 'recept' za pobjedu: Imamo dobre reakcije
Mrle i Prlja na Dori žele pjevati goli, a otkrivaju nam 'recept' za pobjedu: Imamo dobre reakcije

Prošle godine u Torinu pobijedila je ukrajinska rap grupa Kalush Orchestra s pjesmom 'Stefania'. No, zbog rata u Ukrajini, natjecanje je prebačeno u Liverpool, a bit će 9., 11. i 13. svibnja.

FILE PHOTO: 2022 Eurovision Song Contest in Turin

Urednik Dore rekao je da se zbog rata u Ukrajini Eurosong preselio u Veliku Britaniju, a time su i porasli troškovi Eurosonga, što je dodatno povećalo i troškove zemalja sudionica. Vjeruje da je to jedan od razloga zbog čega su neke zemlje odustale od nastupa te dodaje da će HRT dati sve što može da hrvatskom predstavniku omogući dobar nastup.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 32

VIDEO