Obavijesti

Show

Komentari 2

'Uništio me kokain, razveo sam se 4 puta. Sinu sam rekao da mi riješi par cura da dođem sebi'

'Uništio me kokain, razveo sam se 4 puta. Sinu sam rekao da mi riješi par cura da dođem sebi'
3

'Zašto nikad nisam dobio Oscara? Jer je cijelu Akademiju više zanimalo s kim sam u krevetu nego kakva mi je uloga', priznala je jednom ogorčeni zvijezda Kuma...

VIDEO

James Caan (82) bio je holivudska legenda, ali nikad nije ostvario zvjezdani potencijal Ala Pacina, Roberta DeNira, Roberta Duvalla ili drugih kolega iz trilogije Kum. Razlog? On sam je smatrao da je za sve kriv njegov raskalašen život. Iako je ostvario dojmljive uloge u 'Lopovu' Michaela Manna, 'Misery' Roba Reinera, pa čak i u 'Vilenjaku' uz Willa Ferrella, uvijek ga je pratio glas nepredvidivog grubijana. Što i nije bilo daleko od istine.

- Prostitutke? Ne, nikad im nisam davao novac. Samo sam im dao sav kokain koji su poželjele - jedan je od detalja koje je ispričao medijima u svojoj ispovijesti. Nakon jednog od četiri razvoda, priznao je, sam je sebi odredio neobičnu terapiju.

PIXSELL

- Prepisao sam si recept: Boravak u Playboyevoj vili. Tamo je bilo djevojaka, da se ne lažemo, sviđale su mi se. I ja njima - rekao je glumac koji se tijekom rane faze karijere navukao na opijate. Za svoju ovisnost krivio je tugu koju je osjećao nakkn što mu je sestra umrla od leukemije.  Ni odnosi s drugim kolegama nisu mu bili blistavi. Posvađao se s Johnom Wayneom i pola producenata. Kad bi snimio dobar film, i ulogu za koju je smatrao da je vrijedna neke nagrade, one koji odlučuju je uvijek zanimalo nešto drugo.

FILE PHOTO: James Caan arrives at the 41st Annual Chaplin Award Gala in New York

- Svi ti ljudi koji dodjeljuju nagrade doma su imali časopise, čitali pikanterije o meni i onda me ispitivali s kim sam spavao i kakva je ova ili ona u krevetu. O svemu su me pitali osim o filmu. Na kraju sam shvatio da Oscara u 90% slučajeva osvajaju oni koji glume oboljele od raka. Jesam li ogorčen jer nemam Oscara? Pa, tako zvučim, znači - jesam! - rekao je.

PA/Pixsell

Sredinom 80-ih čak se ostavio glume i postao trener bejzbola za klince. No vratio se 'gladan i žedan uspjeha'. 

Caan iz četiri braka ima petero djece. Sin Scott Caan iz drugog braka također je glumac (Oceanovih 11, Nestali za 60 sekundi). Otac se hvalio kako mu je sin, dok se 'liječio' od razvoda u Playboyevoj vili, dovodio djevojke.

Kolege se opraštaju od Caana: Njegovi filmovi su bili najbolji od najboljih. Nedostajat će nam
Kolege se opraštaju od Caana: Njegovi filmovi su bili najbolji od najboljih. Nedostajat će nam

- Ako cura ima silikone, to joj ne mora nužno biti mana - govorio je James Caan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije