Obavijesti

Show

Komentari 9

Umro prvi pjevač Iron Maidena

Umro prvi pjevač Iron Maidena
3

Paul je preminuo u svom domu u Salisburyju u 67. godini života. Di'Anno je posljednji put nastupio u Zagrebu u listopadu prošle godine

VIDEO

Paul Di’Anno, bivši pjevač heavy metal sastava Iron Maiden, preminuo je u 67. godini života. Vijest o smrti je potvrdila njegova izdavačka kuća Conquest Music.

Zagreb: Bivši pjeva? Iron Maidena nastupio u Bikes Beer Factory

- U ime njegove obitelji, Conquest Music s tugom potvrđuje smrt Paula Andrewsa, profesionalno poznatog kao Paul Di’Anno - stoji u izjavi izdavačke kuće.” Paul je preminuo u svom domu u Salisburyju. 

Paul Di'Anno bio je legendarni pjevač čiji su eksplozivni heavy metal vokal i energični punk rock stav promijenili glazbenu scenu zauvijek. Otkad je u 1979. godine došao u Iron Maiden, bend je samo u godinu dana postao svjetska atrakcija.

storyeditor/2022-05-23/Paul.jpg

Paul Di'Anno je od 1979. s IRON Maiden, Battlezoen, Killers, Gogmagog i kao solo artist izdao ogroman broj albuma i svirao na tisuće koncerata diljem svijeta. Njegova je karijera prije 11 godina naglo prekinuta uslijed niza zdravstvenih problema zbog kojih je ostao u invalidskim kolicima. Zahvaljujući brojnim fanovima Paul nije ostao zaboravljen; skupili su novac za njegovo liječenje i rehabilitaciju, a vrhunski doktori upravo iz Hrvatske su ga operirali.

Bruce Dickinson potvrdio tko će mu biti predgrupa u Zagrebu
Bruce Dickinson potvrdio tko će mu biti predgrupa u Zagrebu

- Hrvatski liječnici su me spasili, vaši su stručnjaci jedni od najboljih. Vratili su me na noge, nakon što su mi u Engleskoj rekli da mi spasa nema i da vjerojatno više nikad neću hodati. Zahvaljujući vašim stručnjacima vratila mi se vjera u oporavak i povratak na pozornicu - ispričao je tad za 24sata.

Di'Anno je posljednji put nastupio u Zagrebu u listopadu prošle godine, kako bi se zahvalio svim Hrvatima koji su mu pomogli na njegovom putu prema ozdravljenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Pljušte kritike na ovu točku u Supertalentu: 'Čisti sotonizam! Pa ovo su gledala mala djeca!'
POGLEDAJTE VIDEO

Pljušte kritike na ovu točku u Supertalentu: 'Čisti sotonizam! Pa ovo su gledala mala djeca!'

Maja Šuput je psovala od straha, na stolu žirija završili su crvi, a Martina Tomčić sve je nazvala 'odvratnim i nepotrebnim'. S njima su se složili i brojni gledatelji 'Supertalenta'