Obavijesti

Show

Komentari 0

U 'Večeri za 5' Silvija je samo od Lare dobila devetku: 'Preslana juha, sve ostalo je savršeno...'

U 'Večeri za 5' Silvija je samo od Lare dobila devetku: 'Preslana juha, sve ostalo je savršeno...'
7

Nakon darivanja gostiju, domaćica je počastila kandidate i glazbom u njezinom vrtu. 'Tamburaši za pet' zasvirali su za kraj i zaključili večeru u lijepoj atmosferi

VIDEO

Primalja Silvija Zenko iz Adamovca ugostila je ovotjednu ekipu 'Večere za 5'. Za svoju večeru Silvija je dobila 39 bodova! Desetke su joj udijelili Anastazija, Andrea i Marko, dok je devet bodova domaćici dala Lara. "Razlog je preslana juha, sve ostalo je savršeno", zaključila je Lara.

Pripravu večere Silvija je započela s desertom naziva 'Moja najbolša z malinami'. "Očekujemo nešto, možda pita nekakva s malinama", ocijenila je Andrea. "Volim deserte s malinama", dodala je Anastazija. Uskoro je Silvija dodala da obožava raditi kolače. "Bademi su jako zanimljivi, mislim da će se naći u desertu, jako ih volim", zaključila je Lara o desertu. Uslijedio je rad na predjelu 'Kuj to diši z guruščaka?'. "Mogli bi zamirisati vrganji", komentirala je Anastazija, a Lara je dodala da se nada da će isprobati nešto domaće i autohtono.

Gledateljima 'Večere za 5' nije najbolje 'sjeo' kandidat Marko: 'Tako mlad, a tako zločest...'
Gledateljima 'Večere za 5' nije najbolje 'sjeo' kandidat Marko: 'Tako mlad, a tako zločest...'

'Pajcek med cvijetjem' stigao je kao posljednje jelo kojeg se Silvija prihvatila. Naziv glavnog jela oduševio je Laru, a i ostatak ekipe. "Lungić s medom i cvijećem", pretpostavili su Andrea i Marko. No, zapravo se radilo o ružicama od krumpira - koje je domaćica priredila kao prilog uz lungić. 

Silvija je uskoro ekipu dočekala uz orehovec, prošek, travaricu i rakiju s drenkom koju je sama radila. "Jako vesela je bila, nisam primijetila tremu, mene je na prvi dojam kupila. Silvija je stvarno super", komentirala je Andrea. "Bila je tako da se ništa ne može zamjeriti, sve je bilo kako treba", dodala je Anastazija. "Pila sam rakiju od drena, bila je fina, oduševljena sam", komentirala je Lara aperitiv. "Morala je travarica biti jača", jasan je bio, pak, Marko o aperitivu.


Uskoro je stiglo predjelo - krem juha od vrganja. "Iznenadila me juha, očekivala sam tjesteninu s vrganjima. Ugodno se iznenadila juha. Okus je bio intenzivan, nisam očekivala, ali sve sam pojela", komentirala je i pohvalila Anastazija domaćicu. "Okus je bio umjeren, taman", za kraj je komentirala Andrea juhu. "Meni je predjelo bilo bomba", zaključio je Marko. 

Lara oduševila dame u 'Večeri za 5', no ne i jedinog muškarca: 'Ostao sam malo gladan...'
Lara oduševila dame u 'Večeri za 5', no ne i jedinog muškarca: 'Ostao sam malo gladan...'


Lungić s mahunama i krumpirima je idući stigao pred kandidate. "Ne znam što anđeli jedu na nebu, ali evo, ja sam samo šutio i jeo", pohvalio je Marko domaćicu i glavno jelo. "Okus glavnog jela je bio idealan, nije bilo previše začina, osjetilo se i meso i mahune, sve skupa okusom odlično", zaključila je Anastazija. "Salata je bila savršena, lungić odličan, nisam ga cijelog pojela, ali probala sam. Ružice su me oduševile, odlično", zaključila je Lara. 


Za kraj - stigao je kao desert kolač s malinama. "Nije bilo pretenciozno, primamljivo, nije trebalo dodataka, boje su pričale lijepu priču i svidio mi se jako", otkrila je Anastazija o desertu. "Odobravam", bila je jasna i Lara o desertu. "Desert kao desert, pojeo ga jesam", poručio je Marko. "Meni su ti kiselkasto slatkasti okusi bili super, biskvit je bio vrh, pojela sam dosta i jako mi je odgovaralo", zaključila je Andrea. 


Prigodne poklone je Silvija ekipi udijelila za kraj - njezin domaći liker od bazge. Nakon darivanja gostiju, domaćica ih je počastila i glazbom u njezinom vrtu. 'Tamburaši za pet' zasvirali su za kraj i zaključili večeru u lijepoj atmosferi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Monica Bellucci objavila fotke na kojima pozira gola: 'Ma ti si prava definicija seksipila!'
TALIJANSKA DIVA

Monica Bellucci objavila fotke na kojima pozira gola: 'Ma ti si prava definicija seksipila!'

Na crno-bijelim fotografijama, Monica je naga te rukama prekriva grudi i intimne dijelove. Fotografije su oduševile njezine obožavatelje te su komplimenti 'prštali' na sve strane