Obavijesti

Show

Komentari 74

U štiklama od 15.000 kuna Simke brzla po kamenjaru

U štiklama od 15.000 kuna Simke brzla po kamenjaru
26

Simona je na turneju ponijela 18 pari štikli. Bez njih neće ni na plažu jer se bez njih osjeća glupo. Nije se kupala jer ima bronhitis, a mora pjevati

VIDEO

Bravo, ljubavi! Cipele od 15.000 kuna za razbijati po kamenju. Pa kaj se ni na plažu ne možeš normalno obući, ljutio se Ante Gotovac. Slobodan dan između dvije gaže Simona i Ante proveli su u maloj uvali Maslinica kraj Staroga Grada na Hvaru. Simona je po kamenju i pijesku napikavala u sandalama s petom od 15 centimetara.
- Nosila sam pete na plažu i prošle godine, pa ti nije smetalo! Kaj hoćeš, i na štiklama sam brža od tebe - odgovarala je Anti spretno manevrirajući po kozjoj stazi. Brzala je ispred njega dok su tražili pravo mjesto za kupanje.
- Ja nosim štikle, nekako se osjećam glupo bez njih. Imam doma više od 100 pari, a na more sam ponijela 18. Ove su Gucci, a imam jedne platnene s još višom petom, baš za plažu. Te ću si sutra obući - sa smiješkom je najavila Anti, koji je okretao očima. Smjestili su se na molić i mazali kremama za sunčanje. Počeli su se ljubakati očito zaboravljajući na nedavnu prepirku.
- Ajmo malo tu da nas ljulja. Evo, skinut ću štikle - rekla je Simona gledajući brodić zavezan za “njihov” mol. Privukli su ga i uskočili unutra. Smjestili su se na palubu te dugo mazili i ljubili. Anti je postalo vruće pa je skočio u more.
- Gle, rak u školjci! Baš si slatki! Ajde, izađi, zakaj nećeš - zabavljala se na molu gledajući račića kako vuče školjku, a zatim ga bacila natrag u more.
- Tako, tamo ti je bolje - poručila mu je dijeleći autograme djevojčicama koje su se okupile na plaži.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 74

VIDEO