Obavijesti

Show

Komentari 2

U Slavoniji je riba nadmašila meso! Miljenko odnio pobjedu: 'Iznenađen sam, bio je pritisak'

U Slavoniji je riba nadmašila meso! Miljenko odnio pobjedu: 'Iznenađen sam, bio je pritisak'
9

Završio je slavonski tjedan 'Večere za 5' , a Miljenko Kolobarić osvojio je visokih 36 bodova

Pobjedu u ovotjednoj 'Večeri za 5' odnio je umirovljeni general HV-a Miljenko Kolobarić! 'Sredstva ću potrošiti na svoj 60. rođendan, svoju djecu i unučad. Vjerujte mi da pobjedu nisam očekivao, vidim da je sve to bilo tu. Zadnji dan sam vidio koji je to pritisak na osobu i zbilja čestitam svim kandidatima, zaključio je Miljenko.

Miljenko je osvojio 36 bodova, desetke su mu udijelile Gordana i Senka, dok je Stevica dao devet bodova - i to zbog tijesta u glavnom jelu. Najnižu ocjenu dobio je od Bobana, sedmicu, i to zbog predjela!

Hoće li Miljenko pobijediti u ovotjednoj 'Večeri za 5'? Sprema ukusnu večeru s više vrsti ribe
Hoće li Miljenko pobijediti u ovotjednoj 'Večeri za 5'? Sprema ukusnu večeru s više vrsti ribe

Pripravu večere pobjednik je započeo radom na desertu kojeg je spravio od šumskog voća. 'Crveno- bijela voćna delicija' asocirala je ekipu na kombinaciju voća i fine kreme.

- Crveno je malina - detektirao je Boban.

- Napravila bih kombinaciju kreme i voća - zaključila je Gordana.

Mascarpone i slatko vrhnje s aromom vanilije i šumskim voćem sastojci su deserta koje je Miljenko spravio za ekipu. Oko deserta mu je pri kraju pomogla i supruga Biljana. Uskoro se okrenuo predjelu 'Na čačkalicu'.

- Na čačkalicu - domaća kobasica - ponadao se Boban.

- Možda bi mogao francusku salatu usto poslužiti - dodala je Senka. No, zapravo se radilo o paštetama. Tijekom priprave predjela, naišao je Boban i na određene probleme, no uspio se izvući i napraviti umak od šarana te prženog šarana.

Uslijedilo je glavno jelo 'Na gusto'.

- Tu bi mogao biti nekakav perkelt s ribom - predosjetila je Gordana.

Uskoro je Miljenko pripravu večere priveo kraju, a onda se okrenuo pripremi za dolazak gostiju. Za zdravicu je ponudio višnjevac, aroniju i medicu.

- Bio je ugodan domaćin - izjavila je Gordana.

- Vidi se da je iscrpljen i umoran, ali je bio ok - dodao je Stevica. Uoči predjela ekipi su zapjevali tamburaši, a onda je stiglo 'Na čačkalicu'. Predjelo je sadržavalo čips od šarana i domaću paštetu na prepečencu.

- Izgled predjela je bio jako lijep, volim šarana na takav način - pohvalila je predjelo Gordana.

- Čips je bio ok, kruh mi je bio malo tvrđi, paštete je još trebalo biti, bila je totalno blaga - dodao je Stevica.

Gledatelji bijesni na ekipu iz 'Večere za 5': Svi su proračunati
Gledatelji bijesni na ekipu iz 'Večere za 5': Svi su proračunati

'Na gusto' je kao glavno jelo iduće stiglo pred ekipu. Perkelt se svidio ekipi, Gordana ga je pohvalila rekavši da je 'na taman'.

- Govorimo o ribi i sastavu - perfektan. Tijesto - mala zamjerka, prekuhano, dosta je kašasto ostalo. Slanina je bila ok - zaključio je Stevica.

Za kraj, pred ekipu je stigao desert 'Crveno-bijela voćna delicija'.

- Jako je lijepo izgledao desert - otkrila je Gordana, a Stevica je dodao da je desertu trebalo još vremena da se stegne.

- Okus je bio fantastičan, samo malo više dominiraju maline - zaključio je Boban.

Stevica Maki za svoju večeru je osvojio visokih 34 boda: 'Najela sam se i lijepo nas je ugostio'
Stevica Maki za svoju večeru je osvojio visokih 34 boda: 'Najela sam se i lijepo nas je ugostio'

Za kraj, ekipa je dobila prigodne poklone, a zasvirala im je potom i Miljenkova susjeda Anita na gajdama. Ekipu je gajdašica oduševila te su time priveli lijepo ovotjedno druženje kraju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
Prijović će za Silvestrovo dobiti više od 100.000 eura, a evo i koliko će fanovi dati za ulaznicu
ODBROJAVANJE UZ 'DAM DAM DAM'

Prijović će za Silvestrovo dobiti više od 100.000 eura, a evo i koliko će fanovi dati za ulaznicu

Popularna Aleksandra Prijović dočekat će 2025. godinu s publikom u jednoj sali na Zlatiboru, a istražili smo koliko košta mjesto za stolom