Obavijesti

Show

Komentari 15

U prvom dvoboju pobijedilo Licitarsko srce, Ida: 'Ovo bi mogla biti Marijana Batinić'

U prvom dvoboju pobijedilo Licitarsko srce, Ida: 'Ovo bi mogla biti Marijana Batinić'
4

Detektivke Ida i Antonija i dalje misle da je Tintilinić Ella Dvornik, dok se Borko i Enis ne slažu, a sve je iznenadila Idina ideja vezana uz Licitarsko Srce

VIDEO

Prvi dvoboj u večerašnjoj emisiji showa 'Masked Singer' bio je između Tintilinića i Licitarskog srca. Publika je odlučila da u sljedećoj emisiji želi vidjeti Licitarsko srce dok se Tintilinić mora pripremiti za drugi nastup.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Antonija Blaće reagirala na Big Brother u kojem je sudjelovala 07:16

- Ovo mi nije prvi put da se natječem u pjevačkom showu. Svaki dan je nova predstava, nova uloga. Palio sam vas i gasio, a večeras ću vas potpuno raspametiti - rekao je Tintilinić pa izveo pjesmu 'Dance With Somebody' grupe Mando Diao.

Licitarsko Srce nastupilo je s pjesmom 'Moja posljednja i prva ljubavi' pjevačke dive Tereze Kesovije, a publika je odlučila da je nastup Licitarskog srca bio bolji od Tintilinića te je tako prošlo u sljedeću emisiju.

Detektivke Ida i Antonija i dalje misle da je Tintilinić Ella Dvornik, dok se Borko i Enis ne slažu, a sve je iznenadila Idina ideja vezana uz Licitarsko Srce.

- To bi mogla biti Marijana Batinić - rekla je Ida te je detektivima u prvi plan pao trag koji je Licitarsko srce otkrilo o sebi.

U 'Masked Singeru' će Blaće i Borko postati Zečić i Anđela, a Ajkula otpjevati himnu Dinama
U 'Masked Singeru' će Blaće i Borko postati Zečić i Anđela, a Ajkula otpjevati himnu Dinama

Naime, Licitarsko srce je izjavilo da nažalost nikada nije odjenulo vjenčanicu, što je zaintrigiralo detektivne jer upravo Marijana Batinić na svom vjenčanju nije nosila vjenčanicu.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S LANOM JURČEVIĆ:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO