Obavijesti

Show

Komentari 11

U novu epizodu 'Supertalenta' dolaze neobični plesač, multi-voicer i nevjerojatni bivši vojnik

U novu epizodu 'Supertalenta' dolaze neobični plesač, multi-voicer i nevjerojatni bivši vojnik
5

Na pozornicu Supertalenta stići će i 26-godišnja Maria Lopez, koja će se predstaviti talentom plesa na kolutu. U Hrvatsku je iz rodne Argentine stigla prije dvije godine

VIDEO

Fantastična epizoda, komentirali su gledatelji nakon prve epizode nove sezone 'Supertalenta'. Nakon što su se u prvoj epizodi Supertalenta predstavili prvi kandidati, a pao je i zlatni gumb kojega su voditelji Igor i Frano dali iluzionistu Magic Leonu, ove nedjelje na redu je druga epizoda u kojoj će novih devet kandidata ljestvicu pokušati podići još više s ciljem da osiguraju svoje mjesto u polufinalu.

Na pozornicu Supertalenta stići će 26-godišnja Maria Lopez koja će se predstaviti talentom plesa na kolutu. Iako je ovo umijeće učila u dalekom Brazilu, Maria je u Hrvatsku iz rodne Argentine stigla prije dvije godine, a nakon nastupanja na ulici, svoje je plesne pokrete na nagovor prijatelja i poznanika odlučila pokazati pred sasvim novom publikom.

U drugoj epizodi pojavit će se i povratnički kandidat Dino Radosavac koji prije tri godine svojom izvedbom pjesme 'Igra bez granica' nije uspio impresionirati žiri, a ovoga će puta ponovo iskušati svoju sreću autorskom ljubavnom pjesmom čije će zarazne ritmove posvetiti Maji Šuput koju će posebno oduševiti njegov povratak u show. Među pjevačkim dijelom kandidata naći će se i 12-godišnja Farija Gaši, za koju prijateljica tvrdi da „pjeva toliko bombastično da svi padaju u nesvijest i plaču“, a na velikoj pozornici izvest će emotivnu pjesmu koja će izmamiti i prve suze u ovoj sezoni.

Magic Leon nam otkriva o triku: 'Neviđen je na ovim prostorima, zbog njega sam imao 5 šavova'
Magic Leon nam otkriva o triku: 'Neviđen je na ovim prostorima, zbog njega sam imao 5 šavova'

Za dozu dobre zabave pobrinut će se Splićanin Nikola Barbarić, poznat i kao klaun Spartanko, koji će pokušati pronaći dijete koje čuči u svakom članu žirija. Nikola je svoj život posvetio radu s djecom, no prije nego što je postao klaun, bio je profesionalni vojnik koji je prvo radio kao snajperist u brigadi, a zatim i u vojnoj policiji. No, kada je trebao postati časnik, odlučio je vratiti uniformu i posvetio se potpuno drugačijem putu. „Ono što ćete vidjeti sigurno niste nikada dosad vidjeli i sigurno nećete zaboraviti, a neću ni ja“, najavljuje Nikola.

Još jedan vojnik koji će stići u Supertalent ovoga tjedna bit će 28-godišnji Filip Ščrbak koji nakon vojne službe nije postao klaun, nego se posvetio street workoutu i društvenim mrežama na kojima je postao prava senzacija. „U vojsci sam bio osam godina, a odlučio sam je napustiti jer imam TikTok, YouTube i sada otvaram teretanu u Petrinji“, poručuje Filip kojemu je jedan od najbitnijih ciljeva motivirati djecu. Filip će na pozornici uz pratnju dvojice kolega pokazati impresivne pokrete koji će posebice privući pažnju ženskog dijela publike i žirija.

Magistar informatike Mario Zovko iz Mostara doći će na pozornicu kako bi žiriju pokazao zanimljiv i zabavan talent koji nitko neće očekivati. Mario je multi-voicer, a svoju će moć vokalne transformacije demonstrirati kroz imitacije brojnih poznatih ličnosti. „Došao sam iznenaditi publiku, žiri i samoga sebe“, poručuje Mario čije imitacije garantiraju puno zabave i smijeha.

U drugoj epizodi Supertalenta neće nedostajati ni plesa uz članove Plesnog kluba Megablast Roka Župančića i Filipa Fabijankovića iz Velike Gorice, a svoje će pokrete pokazati i neobični plesač iz Španjolske Muy Moi koji za svoj nastup očekuje vrlo atipične reakcije publike.

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina