Obavijesti

Show

Komentari 3

U djetinjstvu se najviše volio igrati na ulici, a sada je jedan od najtraženijih glumaca

U djetinjstvu se najviše volio igrati na ulici, a sada je jedan od najtraženijih glumaca
2

Na prvoj godini studija je napravio čak dvije predstave, snimio je i dva filma te jednu seriju

VIDEO

Bezbrižnost i neimanje pojma o vremenu najljepše je iz mog djetinjstva. I moja ekipa, a zvali su nas 'Taraši', jer se u našem kvartu nalazila srušena zgrada Tarine garaže. Skrivača i planovi, dvije su najgenijalnije igre iz djetinjstva, i naravno nogomet na ulici, kamen stativa, pa pomicanje golova kad naiđe auto, riječi su kojima se u jednom intervjuu Momčilo Otašević prisjetio svog odrastanja u Cetinju.

storyeditor/2023-09-15/momcilo_otasevic.JPG

Danas je jedan od najtraženijih glumaca. Regionalnu popularnost donijela mu je uloga Luke Radmilovića u seriji 'Budva na pjenu od mora'. Da je 'faca' dokazao je i time što je odabran za kandidata u programu 'Shooting Stars' filmskog festivala Berlinale. Još na drugoj godini studija napravio je dvije predstave, snimio dva filma i seriju.

Zapazio ga je i Mads Mikkelsen. Momčilo je s kolegicom Sanjom Jovićević Popović glumio u reklami za poznatu francusku tvornicu namještaja. U reklami su njih dvoje imali zadatak preurediti dom danskog glumca.

Nakon serije 'Kud puklo da puklo' igrao je i u 'Čistoj ljubavi', a i sad ga gledamo kao zvijezdu 'Kumova'. Bio je nominiran za najboljeg glumca na Međunarodnom festivalu u Madridu, a baš kao i nekad, najveća sreća mu je doći u Cetinje. 

POGLEDAJTE VIDEO: JE LI IGOR DRVENKAR PREPOZNAO PJESMU PARNOG VALJKA?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Došao je kraj jednom poglavlju u životu Jelene Rozge: 'Mislim da će taj dan biti puno suza...'
PJEVAČICA JE PREPUNA EMOCIJA

Došao je kraj jednom poglavlju u životu Jelene Rozge: 'Mislim da će taj dan biti puno suza...'

Pop zvijezda nizala je uspjeh za uspjehom, a sada je vrijeme za novo poglavlje. 'Bit će puno suza, dolazi mi mama i još puno dragih mi ljudi ', poručila je Rozga iz Sarajeva