Obavijesti

Show

Komentari 1

U Bibinjama ga zabranili, ali ga Lisinski voli! Saša Kovačević za 24sata: 'Neće biti ravnodušnih'

U Bibinjama ga zabranili, ali ga Lisinski voli! Saša Kovačević za 24sata: 'Neće biti ravnodušnih'
6

Iako mu je prije zabranjen koncert u Bibinjama, u Zagrebu je dobrodošao. Saša Kovačević ima bogati opus hitova, a obožava Olivera Dragojevića

VIDEO

Oliver je najbolji za sva vremena. Svaka njegova pjesma bliska mi je srcu i ne treba me tjerati pjevati ih, rekao nam je Saša Kovačević (38), jedan od omiljenih srpskih pop glazbenika. Na svojim nastupima često izvodi uspješnice Dragojevića, a vjerujemo da će tako biti i u KD 'Vatroslav Lisinski' 14. svibnja, kad je na rasporedu njegov dugoočekivani zagrebački koncert.

Saša Kovačević za 24sata: 'Plan je da radim Arenu Zagreb. Duet s Rozgom? Pa, dosta smo slični'
Saša Kovačević za 24sata: 'Plan je da radim Arenu Zagreb. Duet s Rozgom? Pa, dosta smo slični'

- Veliko mi je zadovoljstvo što ću se družiti sa zagrebačkom publikom u jednoj od najljepših dvorana. Mogu obećati da će biti prelijepa energija i emocija koju ćemo slati s bine moj dragi bend i ja - rekao nam je uzbuđeno Saša.

Zagreb ga voli

Glazbenik u Hrvatskoj ima mnoštvo fanova. Iako mu je prošle godine zabranjen koncert u Bibinjama zbog 'neslaganja mještana', u Zagrebu je dobrodošao.

- Jako volim hrvatsku publiku i moram priznati da sam, svaki put kad sam nastupao u Hrvatskoj, osjećao ogromnu količinu ljubavi i najljepše energije koju sam dobivao od divne publike. Hvala joj na tome - iskreno nam je istaknuo Kovačević.

Niš: Koncert Saše Kovačevića

Repertoar je spreman, a ulaznice u prodaji

Popularni glazbenik školovao se za glasovir, a na Akademiji umjetnosti polazio je smjer za snimanje i dizajn zvuka. U opusu uspješnih pjesama izdvajaju se 'Živim da te volim', 'Temperatura', 'Slučajno', 'Jedina si vredela' i mnoge druge.

- Repertoar je svakako uvelike spreman, s tim da ćemo se potruditi, kako audio tako i vizualno, da nikoga od onih koji budu došli ne ostavimo ravnodušnim - zaključio je ovaj popularni izvođač.

Snežana Borjan otvorila salon - Royal SB academy u Beogradu na vodi

Ulaznice za njegov zagrebački spektakl već su u prodaji. Mjesta u prvoj kategoriji prodaju se po cijeni od 54,90 eura, dok je druga kategorija pet eura jeftinija. Sjedala u trećoj koštaju 44,90 eura, a u četvrtoj kategoriji su po 39,90 eura.

Aco Pejović uoči koncerta otkrio za 24sata: 'Modrićeva supruga bit će na videopozivu s mojom'
Aco Pejović uoči koncerta otkrio za 24sata: 'Modrićeva supruga bit će na videopozivu s mojom'

Planira album

Publici se krajem siječnja predstavio singlom 'Noćna ikona', koji karakterizira pop zvuk i koji je ubrzo postao hit među njegovom publikom.

- Ta pjesma stajala je u ladici sedam-osam godina, kao što postoji još nebrojeno mnogo pjesama koje nisu ugledale svjetlost dana. Učinilo nam se da je zafalilo pop zvuka, koji je u današnje vrijeme u deficitu, pa smo spontano izbacili pjesmu. Album je idući korak, evidentno će se dogoditi nešto takvo - rekao nam je ranije Kovačević.

'Rozga i ja smo prijatelji'

Tad se dotaknuo i prijateljstva s našom velikom zvijezdom Jelenom Rozgom s kojom bi rado snimio pjesmu.

- Jelena je moja jako, jako dobra prijateljica i divna osoba. Veliki je profesionalac. Poznajemo se dugi niz godina i naravno da bih snimio pjesmu s njom. Po energiji smo dosta slični, još smo oboje Lav u horoskopu - istaknuo je glazbenik koji već godinama ljubi lijepu Zoranu.

- Ljubav poklanjam svaki dan i to se treba njegovati, slati i primati iz dana u dan. To je dio naše veze - zaključio je Saša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO