'Turskog Jasona Momou' uhode, proganjaju, a neke su čak bile spremne i umrijeti za njega... | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 6

'Turskog Jasona Momou' uhode, proganjaju, a neke su čak bile spremne i umrijeti za njega...

'Turskog Jasona Momou' uhode, proganjaju, a neke su čak bile spremne i umrijeti za njega...
4

Can Yaman zaludio je obožavateljice diljem svijeta, a veza s poznatom sportskom novinarkom pomogla mu je u karijeri. Od 17. lipnja gledamo ga u talijanskoj seriji 'Viola boje mora' na RTL-u

VIDEO

Turski Jason Momoa, kako mu tepaju, već godinama slovi za jednog od najvećih zavodnika u svijetu glume, a svakom novom ulogom sve više oduševljava obožavateljice. Od 17. lipnja na RTL-u kreće emitiranje talijanske serije 'Viola boje mora', u kojoj glavnu ulogu ima upravo ovaj turski glumac Can Yaman (34).

Turski zavodnik je obrisao svoje društvene mreže, obožavateljice šokirane: 'Bila bih jako tužna...'
Turski zavodnik je obrisao svoje društvene mreže, obožavateljice šokirane: 'Bila bih jako tužna...'

U toj hit-seriji igra inspektora Francesca Demira, koji je ciničan, nepovjerljiv i sklon kršenju pravila. Moglo bi se reći da je utjelovio 'zločestog dečka', a slično ga se može opisati i u stvarnom životu. U kuloarima se šuška da ima divlju narav, a izrazito je i zahtjevan, pogotovo kod odabira partnerice. Can Yaman rođen je 1989. u Istanbulu, no vuče korijene s Kosova. Rođen je kao sin jedinac, a roditelji su mu se rastali kad je imao samo četiri godine. Otad je više vremena provodio s majkom, koja mu je najvažnija osoba u životu. Iako su se razveli, oba roditelja su bila prisutna u njegovu životu, a i danas je blizak s njima. Glumac je završio srednju školu, a potom je upisao Talijansku višu školu. Studirao je u Sjedinjenim Američkim Državama te diplomirao na Sveučilištu Yeditepe u Istanbulu. Nakon studija je kratko radio kao odvjetnik, a u isto je vrijeme išao na sate glume.

- Gdje god da sam otišao, ljudi su govorili: 'Ti si umjetnik, trebao bi biti u filmu, što radiš u sudnici?'. Čak mi je i sudac to jedanput rekao. Tad je svemir počeo raditi i kad sam počeo vjerovati u sebe, gluma se dogodila brzo - rekao je Can svojedobno. Šest mjeseci je radio za veliku tvrtku, potom je 2014. otišao na odmor te mu se život potpuno promijenio. Njegov prijatelj upoznao ga je s Cüneytom Sayilom, menadžerom koji će kasnije postati i njegov profesionalni trener glume, te s Ilkerom Bilgijem. Nakon toga je Yaman debitirao u seriji 'Afere srca', gdje je, kako je i sam rekao, puno toga naučio.

Otad niže uloge u brojnim serijama, a njegova najpoznatija bila je ona u seriji 'Sanjalica'. Tad je i dobio status zavodnika, toliko je bio popularan da su ga počele proganjati žene. Znale su ga čekati na ulicama, gnjavile su ga, a jedna si je čak i razrezala žile jer joj glumac nije uzvratio ljubav. Yaman je inače izbirljiv kad su u pitanju žene, a priznao je i da je u ljubavi jako sebičan. Ne voli raditi kompromise i ne bi se mijenjao zbog djevojke.

- Ne volim glasne i nametljive žene, ali ne volim ni misteriozne i šutljive djevojke. Ono što mi se kod žena sviđa je da su vesele i kad imaju dobru energiju - rekao je svojedobno za turske medije. Među ženama koje su uspjele osvojiti njegovo srce je i 32-godišnja sportska novinarka Diletta Leotta. Can i Diletta potvrdili su da su u vezi 2021. fotografijom na kojoj su pozirali na streljani. Navodno su prohodali u prosincu 2020., a čak su se i zaručili. Međutim, nikad nisu stigli do oltara, a nakon njihova prekida pojavile su se brojne teorije o tome da nikad nisu ni bili zajedno. Neko se vrijeme pričalo da su potpisali ugovor te da nikad nisu bili zaljubljeni. Diletta je kasnije rekla da nije mogla tolerirati njegove ekscese, ali nikad nije otkrila o čemu se zapravo radilo.

Žene lude za njime! Zavodnik iz 'Sanjalice' pokazao je isklesane mišiće: 'Praznik za moje oči'
Žene lude za njime! Zavodnik iz 'Sanjalice' pokazao je isklesane mišiće: 'Praznik za moje oči'

- Srce mu je slomljeno jer ga je 2017. prevarila djevojka. Još se od tog nije oporavio - rekla je tad Diletta. Aludirala je na njegovu prijašnju vezu s Bestemsu Özdemir (31). Međutim, brojni kažu kako Can ima vrlo kratak fitilj. Na snimanju serije 'Voli samo mene' toliko se naljutio na kolegicu da ju je gađao šalicom punom vrućeg čaja, nakon čega ga je ona tužila. U Turskoj više nije omiljen te su ga tamo prozvali 'kezbanom', što u prijevodu znači 'budala'.

Uz to mu zamjeraju da je zaboravio Tursku otkako se preselio u Italiju, kao i provokativne fotografije na društvenim mrežama. S druge strane, Talijani ga obožavaju, zovu ga na prestižne evente, festivale... 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

FOTO Ovo su novi elitni stanovi za trojicu  'vatrenih' tik uz more. Platili su ih po 750.000 eura
EKSKLUZIVNO: OAZA KRAJ ŠIBENIKA

FOTO Ovo su novi elitni stanovi za trojicu 'vatrenih' tik uz more. Platili su ih po 750.000 eura

Plus+ Trojac je stanove u novom šibenskom naselju kupio od kolege Milana Badelja, proslavljenog nogometnog veznjaka, prije nego što su ih sagradili. Sad su kvadrati poskupjeli
Kod Nives Celzijus samo radno! U haljinici se primila čekića i metra pa je postavila laminat
POKAZALA PROCES

Kod Nives Celzijus samo radno! U haljinici se primila čekića i metra pa je postavila laminat

Nedavno je pokazala svoje dosad neviđeno izdanje. U bijeloj haljinici, a slamnatim šeširom na glavi, fotografirala se u žitu