Obavijesti

Show

Komentari 2

Tristanova ljubavnica otkrila: 'Nije nikad upoznao našeg sina, ne šalje novce i ne mari za nas'

Tristanova ljubavnica otkrila: 'Nije nikad upoznao našeg sina, ne šalje novce i ne mari za nas'
14

NBA zvijezda bi trebala plaćati mjesečnu alimentaciju majkama svoje troje djece u vrtoglavom iznosu od iznosu 265.000 kuna za svako dijete mjesečno, no navodno baš i nije revan u izvršavanju te zadaće

VIDEO

Tristan Thompson (30) je opet na udaru kritika. Nakon što je tri puta prevario Khloe Kardashian (37), njegova ljubavnica Maralee Nichols (31) javno je prozvala NBA košarkaša te tvrdi da ne sudjeluje u odgoju njihovog sina i ne plaćanja alimentacije, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Khloe i Lamar VIDEO

- Tristan Thompson nije učinio ništa kako bi podržao njihovog sina. Nije pokušao upoznati dijete niti je pružio bilo kakvu financijsku pomoć Maralee i sinu - rekao je njezin odvjetnik za Entertainment Tonight

Odvjetnik je za The Sun izračunao da bi košarkaš trebao plaćati 40.000 dolara (265.000 kuna) za svako dijete. S Jordan ima sina Pricea (5), s Khloe ima kćerku True (3), dok s Maralee ima sina koji se rodio u prosincu prošle godine.

Tristan moli Khloe za oprost, a njegova ljubavnica pokazuje savršenu figuru poslije poroda
Tristan moli Khloe za oprost, a njegova ljubavnica pokazuje savršenu figuru poslije poroda

- Ako uračunamo troškove stanovanja ostane mu 5 milijuna dolara ( oko 33 milijuna kuna) godišnje, a nešto manje od trećine treba plaćati na alimentaciju. To je milijun i pol dolara (oko 10 milijuna kuna) godišnje - zaključio je odvjetnik.

Osim što Nichols tuži Thompsona, podijelila je i poruke koje je razmijenila s košarkašem kao dokaz njegove ucjene. Tražio je od nje, tvrdi, da prekine trudnoću jer ne planira biti uključen u život djeteta.

- Znaš kako se osjećam. Moji osjećaji se uopće nisu promijenili. Uopće neću biti uključen i ako misliš da će ti rađanje ove bebe pomoći da dobiješ nešto novca, potpuno si u krivu - glasila je SMS poruka koju je navodno poslao Tristan.

- Svjesna si da se povlačim nakon ove sezone. Zato ti je bolje da uzmeš ovih 75 tisuća koje ti nudim jer nećeš dobiti ništa ni blizu toga ako imaš dijete s ocem koji je nezaposlen – navodno je napisao Thompson i zgrozio javnost.

Košarkaša skupo koštali 'izleti', alimentaciju plaća 800.000 kn mjesečno, među ženama i Khloe
Košarkaša skupo koštali 'izleti', alimentaciju plaća 800.000 kn mjesečno, među ženama i Khloe

Tristan je vijest o prinovi 4. siječnja podijelio na svom Instagramu.

- Današnji rezultati testa očinstva potvrđuju da sam postao otac djeteta koje sam dobio s Maralee Nichols. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke.Sada kada je utvrđeno očinstvo, veselim se prijateljskom odgoju našeg sina. Iskreno se ispričavam svima koje sam povrijedio ili razočarao tijekom ove muke, javno i privatno – napisao je u izjavi košarkaš koji je zatim poručio javnu ispriku Khloe s kojom je bio u vezi od 2016. godine.

- Khloe, ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti nanio. Ne zaslužuješ način na koji sam se ponašao prema tebi tijekom godina. Moji postupci sigurno nisu u skladu s načinom na koji te gledam. Imam najveće poštovanje i ljubav prema tebi. Bez obzira na to što mislite. Opet mi je nevjerojatno žao – napisao je Tristan u izjavi.

Kardashian odgovorila Tristanu nakon nove prevare: 'Izdaja rijetko dolazi od neprijatelja'
Kardashian odgovorila Tristanu nakon nove prevare: 'Izdaja rijetko dolazi od neprijatelja'

Podsjetimo, njegov prvi skandal s prevarom izašao je u javnost 2018. kada je Tristan varao tada trudnu Khloe s radnicom striptiz kluba. Unatoč skandalu s varanjem, Khloe je ostala s Tristanom sve dok se nije prekinula vezu u veljači 2019., a istog mjeseca Tristan je ljubio Jordyn Woods (24), obiteljsku prijateljicu Kardashianki, nakon partyja. Nakon druge prevare, Tristan i Khloe obnovili su svoju romansu tijekom pandemije, ali već u lipnju 2021. objavljeno je da su Khloe i Tristan raskinuli po treći put.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO