Obavijesti

Show

Komentari 2

Tristan Thompson opet uhvaćen kako u noćnom klubu u L.A.-u grli i ljubi misterioznu djevojku

Tristan Thompson opet uhvaćen kako u noćnom klubu u L.A.-u grli i ljubi misterioznu djevojku
7

Misteriozna djevojka s kojom se mazio u klubu pružile ja Tristanu svu svoju pažnju, a on joj je zbog glasne glazbe nježno šaputao na uho

VIDEO

NBA igrač Tristan Thompson (31) ponovo je uhvaćen u zagrljaju nove djevojke. Bivši suprug Khloe Kardashian (38) ovih dana uživa u Los Angelesu, gdje su ga fotografi snimili s tajanstvenom ženom. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

02:35

Tristan je jednu toplu noć u Los Angelesu odlučio provesti u noćnom klubu. Tamo je, čini se, upoznao djevojku s kojom se kasnije grlio i ljubio. Poznati košarkaš nedavno je prekinuo dugogodišnju vezu s Kardashiankom zbog brojnih priča i skandala koje joj je priuštio. Iako je izgledao da je Thompson zaljubljen do ušiju u Khloe, s kojom ima i dijete, zabave za jednu noć presudile su njegovoj ljubavi. 

Misteriozna djevojka s kojom se mazio u klubu pružile ja Tristanu svu svoju pažnju, a on joj je zbog glasne glazbe nježno šaputao na uho. U jednom trenutku primio ju je za vrat i poljubio, a ona se zbog toga jako razveselila. 

Snimku iz noćnog kluba možete pogledati OVDJE.

Kardashiani opkolili Portofino: Travis i Kourt imaju još jedno vjenčanje, iznajmili su dvorac
Kardashiani opkolili Portofino: Travis i Kourt imaju još jedno vjenčanje, iznajmili su dvorac

Podsjetimo, Khloe Kardashian već je nekoliko puta prekidala i mirila se s Tristanom Thompsonom, ocem svoje kćeri True (4). Zadnji skandal koji je potresao obitelj, a vezan je za Khloe, bila je Tristanova prevara u ožujku 2021. Naime, Tristan je bio s trenericom Maralee Nichols koja je zatrudnjela u vrijeme kad je Tristan bio u vezi s Khloe.

Par je bio zajedno od 2016. godine, no nakon što su dvije prevare izašle u javnost pa i dijete s drugom, Khloe je odlučila stati svemu na kraj.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO