Obavijesti

Show

Komentari 23

Tri dana nakon smrti, javila se Aviciijeva obitelj: Teško nam je

Tri dana nakon smrti, javila se Aviciijeva obitelj: Teško nam je
11

Brojne kolege odale su počast Aviciiju kako na društvenim mrežama, tako i na popularnom festivalu Coachella. Osim toga, crkvena zvona u nizozemskom Utrechtu zvonila su u ritmu njegovih pjesmama

VIDEO

Vijest o smrti popularnog Aviciija prije četiri dana šokirala je njegove obožavatelje diljem svijeta. Beživotno tijelo producenta i DJ-ja pravog imena Tim Bergling policija je pronašla u hotelskoj sobi u omanskom gradu Muscatu, a sada se javila njegova obitelj. Roditelji i njegova braća Anton i David otišli su u Oman po njegovo tijelo, a uskoro će se saznati kada će biti sprovod u rodnoj Švedskoj. Osim njih, glazbenik ima i sestru Lindu

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:22

Obitelj se u priopćenju zahvalila fanovima na ljubavi i potpori koju su dobivali u danima nakon glazbenikove smrti. Isto tako, osvrnuli su se na način na koji su kolege i fanovi odali počast Aviciiju te su još jednom zamolili da poštuju njihovu privatnost u teškom razdoblju.

- Želimo vam zahvaliti na potpori i lijepim riječima o našem sinu i bratu. Zahvalni smo svima koji su voljeli Timovu glazbu - stoji u objavi za medije. Iako su obavljene dvije obdukcije, uzrok smrti još uvijek nije službeno poznat, a policija je prošlog vikenda potvrdila kako su sve kriminalne radnje isključene.

Inače, brojne kolege odale su počast Aviciiju kako na društvenim mrežama, tako i na popularnom festivalu Coachella. Osim toga, crkvena zvona u nizozemskom Utrechtu zvonila su u ritmu njegovih pjesmama.

Avicii je bio jedan od predvodnika suvremenog Electronic Dance pokreta i jedan od rijetkih DJ-jeva koji je punio arene diljem svijeta. Osvojio je dvije MTV Music Awards nagrade, nagradu Billboard Music te je dva puta bio nominiran za Grammyja.

Javila se i druga bivša cura, a fanovi ljuti: 'Aviciija si uništila'
Javila se i druga bivša cura, a fanovi ljuti: 'Aviciija si uništila'

Neki od njegovih najvećih hitova su 'Wake Me Up!',' The Days' i You Make Me' te popularni 'Levels'. Surađivao je s glazbenim zvijezdama kao što su Coldplay i Madonna, a domaća publika imala ga je priliku vidjeti na festivalu Ultra Europe u Splitu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO