Trent Reznor potvrdio: Nine Inch Nails se vraćaju ovog ljeta | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 0

Trent Reznor potvrdio: Nine Inch Nails se vraćaju ovog ljeta

Trent Reznor potvrdio: Nine Inch Nails se vraćaju ovog ljeta
1

Uz Reznora će u bendu svirati Eric Avery (Jane's Addiction), Adrian Belew (King Crimson) i Josh Eustis (Telefon Tel Aviv) te Alessandro Cortini i Ilan Rubin

VIDEO

Trent Reznor je potvrdio kako se Nine Inch Nails ovoga ljeta vraćaju u malo drugačijoj postavi. Bend se razišao 2009. godine nakon čega je Reznor snimao glazbu za filmove te je radio na novom projektu How To Destroy Angels, a za nekoliko mjeseci će ponovno nastupati na koncertima.

Uz Reznora će u bendu svirati Eric Avery (Jane's Addiction), Adrian Belew (King Crimson) i Josh Eustis (Telefon Tel Aviv) te njegovi dugogodišnji suradnici Alessandro Cortini i Ilan Rubin, piše NME.

- Nine Inch Nails će ovo ljeto ići na turneju. Radio sam novu glazbu s Adrianom Belewom te smo u jednom trenutku došli na temu koncerata i odlučili ponovno okupiti Nine Inch Nails u malo drugačijoj postavi. Nazvao sam nekoliko poznanika te smo ugovorili nastupe. Na ljeto turneja tek kreće, u SAD-u ćemo nastupati na stadionima, a dodat ćemo i još datuma za sljedeću godinu. Uskoro ćemo objaviti više informacija - rekao je Reznor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Zvijezda 'Kumova' pozirala u badiću i raspametila fanove
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Zvijezda 'Kumova' pozirala u badiću i raspametila fanove

Glumica Ana Uršula Najev svoj privatni život želi držati u tajnosti, a sada je napravila iznimku