Poneseni pjesmom, Ćorić i i Ivanišević ustali su sa stola i na stageu se pomiješali s polovicom klape Niko i polovicom benda Forum koji su u četvrtak zabavljali goste za večerom
Totalni raspašoj u Zadru: Ćorić i Ivanišević zapjevali na bini, a Đoković je 'počastio' plesom...
- Dalmaaatinac saaaaam, tu sam rođen jaaaaa, tu su moji didovi davno sidro bacili mene veeeezaliiii – tako se orilo restoranom Niko u Zadru, gdje su sportaške zvijezde svjetskog ranga Novak Đoković (33), Borna Ćorić (23) i Goran Ivanišević (48) došle na večeru nakon otvorenja Adria toura.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
Poneseni pjesmom, Ćorić i i Ivanišević ustali su sa stola i na stageu se pomiješali s polovicom klape Niko i polovicom benda Forum koji su u četvrtak zabavljali goste za večerom.
- Bili su to raspjevani teniski velikani, ekipa Adria Toura, izuzetno dobro raspoloženi! Uz organizatora cijelog turnira u Zadru, velikog Novaka Đokovića, naši gosti bili su i Dominik Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov i Marin Čilić sa svojim suprugama. Štimungu su posebno pridonijeli Borna Ćorić i Goran Ivanišević, koji su nam se pridružili na pozornici i zabavljali prisutne svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima. Novak Đoković je pjevao, ali nije dolazio na binu. No kad smo zapjevali "Ča će mi Copacabana", ustao je i zaplesao – rekao nam je Erik Pavin, vlasnik kultnog restorana Niko u Zadru koji je do sad ugostio puno slavnih ljudi.
Među njima su pjevač Jon Bon Jovi, vozač Formule 1 Michael Schumacher, Luka Modrić. Fotografije s njima vise na zidu Erikovog restorana s tradicijom duljom od 50 godina, a pribadače samo čekaju da pričvrste nekoliko friških slika sa zvijezdama bijelog sporta.
Poznati vegan Novak Đoković sa sobom je doveo svoje kuhare, koji teniskom asu spremaju delicije prilagođene njegovim potrebama. Ostatak ekipe častio se morskim plodovima, a oni koji su igrali mečeve na Adria Touru, nisu smjeli jesti školjke.
- Novak Đoković je doveo tri svoja kuhara u našu kuhinju. Jedna od njih je svjetska kulinarska zvijezda s velikim priznanjem u struci, Michelinovim zvjezdicama. Nosili su im 6-7 sljedova, malo po malo, takav mu je valjda režim prehrane. Ostali su se prepustili nama u ruke, a služili smo im morske specijalitete. Za predjelo je bila hobotnica, paštete od inćuna i tunjevine, salata i carpaccio od škampa. Igrači nisu smjeli jesti nikakve školjke, nikakva carpaccia ni luk. Imali smo rižot od škampa, ribu zubaca od 10-ak kilograma koju sam filetirao i kovače – kaže nam poznati zadarski ugostitelj.
Iako nije jeo ribu, školjke ni škampe, Novak Đoković guštao je u dalmatinskom ambijentu. Često ističe kako voli Jadransko more i hrvatsku obalu. U ovih nekoliko dana boravka u Zadru, dobro je iskoristio priliku da što više bude na moru i pokraj njega: iznajmio je jahtu na kojoj je uživao sa suprugom Jelenom i djecom, petogodišnjim sinom Stefanom i dvogodišnjom kćerkicom Tarom, a trenirao je na plaži u Petrčanima gdje je s teniskom ekipom smješten u hotelu Falkensteiner. U Zadru je dočekan otvorena srca, a pobjede su mu ispraćene ovacijama.