Obavijesti

Show

Komentari 6

Tobey Maguire na meti je oštrih kritika zbog 29 godina mlađe: Njegova bivša žena ga brani!

Tobey Maguire na meti je oštrih kritika zbog 29 godina mlađe: Njegova bivša žena ga brani!
3

Tobey Maguire nekoliko je godina već razveden, a podigao je puno prašine na posljednjem tulumu na kojem su ga uhvatili fotografi. Zvijezda 'Spidermana' snimljen je s 29 godina mlađom djevojkom...

VIDEO

Zbog jedne fotke koja je iscurila s tuluma u Hamptonsu za 4. srpnja, praznik u SAD-u, Tobey Maguire (49), poznat po ulogama Spidermana u istoimenim filmovima, je na meti oštrih komentara posljednjih par dana. Internetom se proširila fotografija glumca kojeg su 'ulovili' zajedno s mladom glumicom Lily Chee (20) na tulumu. Na fotki se vidi kako je 29 godina mlađoj glumici nježno stavio ruku na leđa. 

Kada je fotografija 'procurila', izazvala je brojne reakcije, prvenstveno zbog razlike u godinama. 

New couple alert! Tobey Maguire was seen with 20-year-old Actress/Model Lily Chee at Michael Rubin's 4th of July bash

'Film Spiderman je izašao prije nego što se ona rodila, to je suludo', 'Spava s curom koja je tri godine starija od njegove kćeri', neki su od mnogih komentara na društvenim mrežama.

No, kako javlja People, u obranu Maguirea je stala ni manje ni više nego njegova bivša supruga Jennifer Meyer. U braku su bili devet godina, nakon čega su se 2016. odlučili živjeti odvojeno, a 2020. su se rastali. Imaju dvoje djece, sina Otisa (15) i kćer Ruby (17). 

Nakon razvoda ostao živjeti s bivšom: Dosta mi je, odlazim
Nakon razvoda ostao živjeti s bivšom: Dosta mi je, odlazim

Ona je na društvenim mrežama odgovorila na nekoliko zločestih komentara i rekla da je Tobey samo 'ljubazno pomogao' Chee da dođe do svojeg auta. 

'Punk: Chaos to Couture' Costume Institute Benefit Met Gala - New York

- I sada ga tu na mrežama pljujete jer je u vezi s nekim... S kime ni nije u vezi! Ali hvala na bezobraznom komentaru, nadam se da je pomoglo da se osjećate bolje danas - napisala je. Kasnije je navodno dodala i da je njezin bivši suprug 'dobar čovjek' te poručila svima da ne vjeruju svemu što pročitaju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO