Obavijesti

Show

Komentari 10

Tko je Supreme Queen? Huljića je ostavila bez riječi, a za sebe kaže da je vlogerica iz Sarajeva

Tko je Supreme Queen? Huljića je ostavila bez riječi, a za sebe kaže da je vlogerica iz Sarajeva
5

Posvećena je društvenim mrežama, na kojima otkriva kako izgleda njezin prosječan dan. Otkrila je kako ju nisu ni kritike pokolebale

VIDEO

Među kandidatima koji su u četvrtoj epizodi nove sezone 'Superstara' došli pokazati svoje vokalno umijeće, bila je i Barbara Lin, zvana i Diva Supreme Queen, influencerica i vlogerica iz Sarajeva koja se u show došla zabaviti. Žiriju je izvela pjesmu Breskvice 'Na njenim rukama' i priznala da je više plesala nego pjevala, no da se dobro zabavila. 

Supreme Queen nastupila je u Superstaru i ostavila Huljića bez riječi! 'Ovo nije za ovaj show...'
Supreme Queen nastupila je u Superstaru i ostavila Huljića bez riječi! 'Ovo nije za ovaj show...'

Tonči Huljić nije imao riječi za njezin nastup, a nešto rječitiji bili su ostali članovi žirija. 

- Ono što ja jako cijenim je to da si ti došla, tebe ništa drugo ne zanima, to je to - rekla je Nika te poručila da je nastup bio 'van ritma i pjesme'. 

- Došla sam da izdominiram i da mi bude zabavno - poručila joj je Supreme Queen, koja se naziva i 'mračnom kraljicom galaksije'.

- Moj X factor što sam ja uvijek svoja i znam dobro zabaviti publiku, znam plesati. Znam i pjevati i uvijek napravim dobar show. Dok nosim haljine i štikle, osjećam se kao prava divetina, kao mračna galaxy kraljica - rekla je uoči nastupa, a na Nikino pitanje odakle ime 'Supreme Queen' odgovorila je: 'To je kao vrhovna kraljica, tako sam sebi dala ime na TikToku'. 

Vokalno nije impresionirala niti Filipa Miletića koji joj je rekao kako se dvoumi je li to bio 'audiovizualni spektakl ili debakl'. z

Zbog nje Huljić se 'smrznuo': U Superstar stiže Supreme Queen!
Zbog nje Huljić se 'smrznuo': U Superstar stiže Supreme Queen!

Supreme Queen jedna je od najpopularnijih tiktokera iz Bosne i Hercegovine te na toj društvenoj mreži ima nešto manje od 100.000 pratitelja. Često objavljuje videe posvećene modi i šminkanju te otkriva kako izgleda njezin prosječan dan. 

@supremequeen37 Jedna JEDINA GOSPODARICA TAME! DARK GODDESS SUPREME! 🖤👑😈#queen #foryoupage #supremequeen #foryou #diva ♬ original sound - SUPREME QUEEN

Dolazi iz Sarajeva, ima 23 godine, a rodila se kao Vedad. Zbog toga što je i svoj izgled uskladila s onim kako se osjeća trpjela je mnoge kritike, pa čak i pljuvanja, ali je to nije pokolebalo.

@supremequeen37 NADAM SE DA STE ME GLEDALI NA SUPERSTARU i da ste uzivali ukoliko ste propustili evo mozete pogledati DOMINACIJU VRHOVNE KRALJICE! 👸🏻👑🌟#foryoupage #supremequeen #diva #star #balkan #foryou ♬ original sound - SUPREME QUEEN

- Diva sam jer sam uvijek živjela svoj život, nikad se nisam pokoravala drugima i uživam u životu, mislim da je to poanta - rekla je Barbara, koja nije uspjela proći u nastavak showa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO